Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος»: Παραμένει ζωντανό και ζητάει τη στήριξη όλων

Το Σωματείο «σβήνει» τις όποιες «παραπλανητικές και ανακριβείς» φήμες που το ήθελαν να αναστέλλει οριστικά τη λειτουργία του και ξεκαθαρίζει ότι απλώς, προς το παρόν, δεν μπορεί να αναλάβει νέα περιστατικά με αδέσποτα

Διευκρινιστική ανακοίνωση εξέδωσε το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος», ως συνέχεια της πρώτης ανακοίνωσης η οποία παρερμηνεύτηκε από κάποιους που εξήγαγαν το συμπέρασμα ότι το Σωματείο αναστέλλει οριστικά τη λειτουργία του (διαβάστε την πρώτη ανακοίνωση εδώ).

Το Σωματείο ξεκαθαρίζει ότι συνεχίζει να υφίσταται και παραμένει ζωντανό, απλώς δεν μπορεί να αναλάβει νέα περιστατικά αδέσποτων, μέχρι να ορθοποδήσει οικονομικά, ζητώντας τη στήριξη όλων όσων πιστεύουν στο έργο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Αισώπου»

Θα θέλαμε να δώσουμε κάποιες διευκρινήσεις, για όσους δεν κατάλαβαν την ανακοίνωση που έχουμε ανεβάσει και αναφέρουμε τη μερική αναστολή λειτουργίας του Σωματείου μας!

Το Σωματείο μας ΔΕΝ διαλύθηκε! Υφίσταται και παραμένει ζωντανό! Αυτό που δηλώσαμε ήταν ότι προς το παρόν δεν μπορούμε να αναλάβουμε νέα περιστατικά, έως ότου ξεχρεώσουμε τους κτηνιάτρους και ανακάμψουμε οικονομικά, για να ξεκινήσουμε και πάλι τις δράσεις μας.

Αυτό που ζητάμε είναι η στήριξη του κόσμου να μη σταματήσει και να συνεχίσει να μας ενισχύει οικονομικά, είτε με τους κουμπαράδες που έχουμε σε διάφορα καταστήματα του Νομού μας είτε καταθέτοντας στον Τραπεζικό λογαριασμό που διαθέτει ο Αίσωπος.

Κάθε άλλη σκέψη είναι ανακριβής και παραπλανητική!

Είμαστε το μοναδικό Σωματείο της πόλης μας που δέχεται καθημερινά εκκλήσεις για περιστατικά που δεν αναλαμβάνουν οι αρμόδιοι και γι’ αυτό φτάσαμε σε αυτό το σημείο!

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΆΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΊΖΕΤΕ!!!

ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΖΩΑ!!!!!