Φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της Καβάλας [φωτογραφίες]

Η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα, από ένα τηγάνι με λάδι, αλλά δεν επεκτάθηκε σε άλλα δωμάτια, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας-Στο Νοσοκομείο Καβάλας η ένοικος με ελαφρά τραύματα, μεγάλη η ζημιά στο σπίτι

Φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της Καβάλας και συγκεκριμένα στην οδό Φιλίππου ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής 10 Ιουνίου 2018. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 2 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε την ένοικο στο Νοσοκομείο Καβάλας για να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα, καθώς η ένοικος έφυγε από το σπίτι, έχοντας αφήσει στο μάτι της κουζίνας ένα τηγάνι με λάδι. Όταν επέστρεψε, το τηγάνι είχε αρπάξει φωτιά την οποία προσπάθησε να τη σβήσει ρίχνοντας νερό, κάτι το οποίο συνετέλεσε στο να επεκταθεί η φωτιά και στα ντουλάπια της κουζίνας.

Αμέσως κάλεσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας, η οποία έσπευσε στο σημείο με 2 οχήματα, ενώ χάρη στην έγκαιρη επέμβασή της η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε άλλα δωμάτια. Παρ’ όλα αυτά, η φωτιά προξένησε μεγάλες ζημιές στην κουζίνα, η οποίες αγγίζουν τα 5-6.000 ευρώ, ενώ η ένοικος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καβάλας για να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, παίρνοντας μετά από λίγη ώρα εξιτήριο.

Να σημειωθεί ότι ο δρόμος έκλεισε για αρκετή ώρα, λόγω της παρουσίας των πυροσβεστικών οχημάτων, με την Τροχαία Καβάλας να ρυθμίζει την κυκλοφορία.

*Κεντρική φωτογραφία: Center TV