Καβάλα: Καταγγελία για απόπειρα βιασμού στο κέντρο της πόλης

Το θύμα πάλεψε με τον δράστη, ενώ προσέτρεξαν σε βοήθεια καταστηματάρχες της περιοχής-Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, υποστηρίζοντας ότι ήθελε να αποσπάσει χρήματα

Μια πρωτόγνωρη, για τα δεδομένα της Καβάλας, υπόθεση εξελίχθηκε το πρωί της Τετάρτης 27 Ιουνίου 2018 στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Φιλικής Εταιρείας.

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα κατήγγειλε ότι ένας αλλοδαπός άνδρας -κατά πληροφορίες Τούρκος ναυτικός σε εμπορικό πλοίο το οποίο κατέπλευσε στο λιμάνι «Φίλιππος Β’»- προσπάθησε να της αφαιρέσει τα ρούχα και να τη βιάσει, την ώρα που έμπαινε στην πολυκατοικία στην οποία διαμένει, περί τις 07:00, επιστρέφοντας από τη λαϊκή.




Η γυναίκα αντιστάθηκε, δίνοντας χρόνο σε επαγγελματίες της περιοχής να προστρέξουν σε βοήθεια, να ακινητοποιήσουν τον δράστη και να τον παραδώσουν στους αστυνομικούς οι οποίοι έφτασαν άμεσα στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε σκοπό να βιάσει τη γυναίκα, παρά μόνο να της αποσπάσει χρήματα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Ο δράστης κρατείται, ενώ η Αστυνομία ερευνά το περιστατικό για να διαπιστωθεί τελικά αν πρόκειται για απόπειρα βιασμού ή για απόπειρα κλοπής.