Εκατοντάδες νοικοκυριά στην Καβάλα χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ εξαιτίας της κακοκαιρίας

«Έσκασαν» δύο καλώδια του ΟΤΕ στο κέντρο της πόλης, με αποτέλεσμα να προκληθεί σοβαρή βλάβη-Τα συνεργεία θα δουλεύουν ασταμάτητα μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη-Πότε αναμένεται να «έρθει» το τηλέφωνο και το ίντερνετ

«Θύμα» της κακοκαιρίας έπεσε και η πόλη της Καβάλας, με τις συνέπειες να αφορούν στο δίκτυο του ΟΤΕ, καθώς από τα νερά τα οποία πέρασαν στο υπόγειο δίκτυο, «έσκασαν» δύο καλώδια, με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ εκατοντάδες νοικοκυριά στο κέντρο της πόλης, καθώς βγήκαν «εκτός» περίπου 6.000 γραμμές.

Το πρόβλημα εντοπίστηκε στην οδό Ομονοίας και στην οδό Αβέρωφ, με τα συνεργεία του ΟΤΕ να δουλεύουν ασταμάτητα από τη στιγμή που εντόπισαν το πρόβλημα.

Ήδη το ένα από τα δύο καλώδια -τα οποία «έρχονται» από τη Θεσσαλονίκη- περάστηκε και μένει να τεθεί σε δοκιμαστική λειτουργία, ενώ το δεύτερο θα περαστεί λίγο αργότερα.

Αυτό σημαίνει ότι σήμερα Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 είναι πιθανό να «έρθει» το ίντερνετ και το τηλέφωνο σε κάποια -ελάχιστα- σπίτια αργά το βράδυ, ενώ τα υπόλοιπα νοικοκυριά θα εξυπηρετηθούν την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018.

Όλα τα παραπάνω είναι εκτιμήσεις, καθώς η βλάβη είναι μεγάλη, με τα συνεργεία του ΟΤΕ να διαβεβαιώνουν ότι δε θα σταματήσουν να δουλεύουν -ακόμα και το βράδυ- μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα.