Η Φύση σκηνοθέτησε, το 7o Kavala AirSea Show ενορχήστρωσε και το αποτέλεσμα… μοναδικό [φωτογραφίες]

Η πρώτη μέρα ήταν εντυπωσιακή, ανοίγοντας την όρεξη και για τις υπόλοιπες-Οι μακρινές καταιγίδες, οι κεραυνοί, το ουράνιο τόξο και ο αγριεμένος ουρανός της Καβάλας χάρισαν μοναδικά καρέ σε όσους βρέθηκαν στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος»

Όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 29 Ιουνίου 2018 στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» για να παρακολουθήσουν το 7ο kavala AirSea Show δικαιώθηκαν και με το παραπάνω, με την έκπληξη να έρχεται από τον… ουρανό, καθώς όχι μόνο δεν έβρεξε, αλλά η Φύση φρόντισε να στήσει ένα μοναδικό σκηνικό με μακρινές καταιγίδες, ουράνιο τόξο, κεραυνούς κι έναν αγριεμένο ουρανό, ιδανικό backround για φωτογράφους και όχι μόνο.




Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν ένα μοναδικό show από όλες τις γωνιές της Καβάλας με θέα στο λιμάνι, έχοντας φέτος ως bonus τη ζωντανή μετάδοση από τη συχνότητα του ALPHA Radio 88,6.

Το highlight της ημέρας; Τα συμπλέγματα των νεφών, τα οποία έδιναν την ψευδαίσθηση στους θεατές ότι πετάνε μαζί με τα πληρώματα των αεροπλάνων, όπως και η διάθεσή τους. Η όρεξη άνοιξε και ήταν μόλις η πρώτη μέρα

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη μέρα του 7ου Kavala AirSea Show

*Φωτογραφίες: Μανώλης Σοφιανός