Φωτογράφοι από Ελλάδα και εξωτερικό… εστίαζαν για 3 μέρες στην Καβάλα και στο Παγγαίο [φωτογραφίες]

Ποιες ήταν οι εντυπώσεις των spotters από το 7ο Kavala AirSea Show και το 2ο Pageo Flying Day και ποιο χαρακτηριστικό της διοργάνωσης την κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα σε άλλα αντίστοιχα shows ανά τον κόσμο

Το 7ο Kavala AirSea Show και το 2ο Pageo Flying Day (διαβάστε τα ρεπορτάζ εδώ, εδώ κι εδώ) ολοκληρώθηκαν, όμως κάποιοι τα… πήραν μαζί τους. Πρόκειται για τους δεκάδες spotters, επαγγελματίες φωτογράφους και δημοσιογράφους, αλλά και ερασιτέχνες οι οποίοι «κυνηγάνε» σε όλο τον κόσμο τέτοιες διοργανώσεις.

Φωτογράφοι από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Ξάνθη, τις Σέρρες και από άλλες πόλεις της Ελλάδας, αλλά και από το εξωτερικό, όπως τη Βουλγαρία, τη Ρωσία, τη Σερβία, τη Ρουμανία, τη Γερμανία, ακόμα και από την Αμερική, βρέθηκαν για 3 μέρες στην Καβάλα και στη Νέα Πέραμο, συνδυάζοντας δουλειά ή χόμπι με διακοπές.

Οι εντυπώσεις τους από τη φιλοξενία των διοργανωτών ήταν οι καλύτερες, ενώ άριστες ήταν οι εντυπώσεις από το τοπίο, τις ομορφιές της περιοχής και τις θάλασσες του δήμου Παγγαίου και της Καβάλας.

Εκείνο, όμως, το οποίο τους κέρδισε από την πρώτη στιγμή και έκανε το Kavala AirSea Show να έχει φανατικό και σταθερό… φωτογραφικό κοινό, είναι το γεγονός ότι το show είναι δωρεάν, ένα «φαινόμενο», όπως είπαν και οι ίδιοι, μοναδικό όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, καθώς σε άλλες, αντίστοιχες διοργανώσεις, χρυσοπληρώνουν το δικαίωμά τους να τις παρακολουθήσουν και μάλιστα, χωρίς να έχουν, πολλές φορές, την επιθυμητή πρόσβαση στο θέαμα.

Το «ευχαριστώ» στην Καβάλα και στο Παγγαίο για όλα τα παραπάνω, είναι ότι αυτές οι εντυπώσεις ήδη ταξιδεύουν σε Ελλάδα και εξωτερικό, ένα… ζωντανό review για την περιοχή, κάτι το οποίο αποτελεί και την καλύτερη διαφήμιση και τουριστική προβολή.