Συλλαλητηρίων συνέχεια στην Καβάλα για τη Μακεδονία [φωτογραφίες]

Ακόμα μια πορεία στο κέντρο της πόλης ενάντια στη «συμφωνία των Πρεσπών»-Ζεσταίνονται οι μηχανές αυτοκινήτων και δικύκλων για τη μηχανοκίνητη πορεία η οποία θα ξεκινήσει από το Λιοντάρι της Αμφίπολης

Ακόμα μια πορεία για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και ενάντια στη «συμφωνία των Πρεσπών» πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα το απόγευμα της Πέμπτης 5 Ιουλίου 2018.

Σημείο συνάντησης ήταν για ακόμα μια φορά, 5η κατά σειρά, η πλατεία Καπνεργάτη, με τους συγκεντρωμένους να πραγματοποιούν συλλαλητήριο σε κεντρικούς δρόμους της πόλης με πανό, ελληνικές σημαίες και συνθήματα κατά των πολιτικών και υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας, με την πορεία να ολοκληρώνεται μια ώρα μετά την έναρξή της, στο ίδιο σημείο από όπου ξεκίνησε.

Ζεσταίνονται οι μηχανές για τη μηχανοκίνητη πορεία

Στο μεταξύ, ζεσταίνονται οι μηχανές αυτοκινήτων και δικύκλων για την κοινή μηχανοκίνητη πορεία Σερρών, Καβάλας, Δράμας με σημείο συνάντησης το Λιοντάρι της Αμφίπολης την Κυριακή 8 Ιουλίου 2018 στις 10:30. Η πορεία θα ξεκινήσει στις 11:00 και θα ακολουθήσει τη διαδρομή Ν. Βρασνά, Ασπροβάλτα, Κερδύλλια, Τούζλα και επιστροφή επάνω στην αερογέφυρα του Στρυμόνα.