Η διδακτική χρονιά τελείωσε και οι μαθητές του ΔΩΚ ακόμα… βραβεύονται!

Ο Φίλιππος Μανωλούδης κέρδισε το 1ο Βραβείο στην 3η Κατηγορία χωρίς όριο ηλικίας, στον Διεθνή Διαγωνισμό ο οποίος διεξήχθη στο πλαίσιο του 4ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κιθάρας Λουτρακίου "All That Guitar Festival"

Μπορεί η διδακτική χρονιά να ολοκληρώθηκε επιτυχώς στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας, όμως οι επιτυχίες συνεχίζονται! Μία νέα διάκριση μαθητή του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας έρχεται να δώσει ιδιαίτερη χαρά στην Οικογένεια του ΔΩΚ και να την κάνει υπερήφανη.

Συγκεκριμένα, ο Φίλιππος Μανωλούδης –ο οποίος πρόσφατα αποφοίτησε με το Δίπλωμα Κιθάρας και βαθμό «Άριστα και Πρώτο Βραβείο» από την τάξη του καθηγητή Φώτη Κουτσοθόδωρου– κέρδισε το 1ο Βραβείο στην 3η Κατηγορία χωρίς όριο ηλικίας, στον Διεθνή Διαγωνισμό ο οποίος διεξήχθη στο πλαίσιο του 4ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κιθάρας Λουτρακίου “All That Guitar Festival” (5-9 Ιουλίου 2018).

Το επίπεδο του διαγωνισμού ήταν εξαιρετικά υψηλό, καθώς υπήρχαν συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ανάμεσά τους, μάλιστα, συμπεριλαμβάνονταν πολυβραβευμένοι κιθαριστές που σπουδάζουν σε Ανώτατες Ακαδημίες του εξωτερικού, όπως το Πανεπιστήμιο “Mozarteum” του Ζάλτσμπουργκ, το Conservatoire του Παρισιού κ.ά.

Ο Φίλιππος Μανωλούδης κέρδισε την πρώτη θέση αν και ήταν ο νεαρότερος με διαφορά συμμετέχων της κατηγορίας του. Τη διάκρισή του συνόδευαν τρία έπαθλα:

  • μία εξαιρετική κιθάρα αξίας 2.800 ευρώ του Καβαλιώτη κατασκευαστή Χαράλαμπου Κουμρίδη
  • ηχογράφηση ενός CD
  • μία περιοδεία για ρεσιτάλ σε έξι πόλεις: Λουτράκι, Ιωάννινα, Κόρινθο, Πάρο, Πύλο και Σαντορίνη

Ένα μεγάλο «μπράβο» από τη διοίκηση και το προσωπικό του ΔΩΚ στον κορυφαίο και πολυβραβευμένο διπλωματούχο κιθαριστή του, ο οποίος παρά την αποφοίτησή του συνεχίζει σπουδές Ανώτερων Θεωρητικών στο Ωδείο.

Επίσης, το ΔΩΚ συγχαίρει τους γονείς και τον καθηγητή του για την επιτυχία αυτήν και του εύχεται ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις, με την ελπίδα ότι η πορεία και η πρόοδος του Φίλιππου θα προσφέρουν ισχυρό κίνητρο σε όλη την Οικογένεια του Δημοτικού Ωδείου-και όχι μόνον.