Καβάλα: Πορεία για τη Μακεδονία με συνθήματα και… πυροτεχνήματα [βίντεο]

Συγκέντρωση στην πλατεία Καπνεργάτη, με την πλειοψηφία να είναι οικογένειες και πολλά παιδιά και πορεία με παλμό και... βεγγαλικά-Επόμενο ραντεβού την επόμενη Πέμπτη στο ίδιο μέρος, όπως και κάθε Πέμπτη

Ακόμα μια συγκέντρωση για την ονοματοδοσία των Σκοπίων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 12 Ιουλίου 2018 στην πλατεία Καπνεργάτη στην Καβάλα. Η πλειοψηφία του κόσμου ήταν οικογένειες με τα μικρά παιδιά τους, ενώ ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Το… καινούριο στοιχείο σε σύγκριση με τις προηγούμενες πορείες για το Σκοπιανό ήταν τα πυροτεχνήματα, τα οποία έριχναν οι συμμετέχοντες στην πορεία σε διάφορα σημεία της διαδρομής τους, δίνοντας έναν διαφορετικό παλμό, μαζί με τα συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και κατά των πολιτικών.

Η επόμενη συγκέντρωση στο ίδιο μέρος και ώρα (20:00) είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018, ενώ στόχος των διοργανωτών είναι να επαναλαμβάνονται οι συγκεντρώσεις κάθε Πέμπτη στο ίδιο σημείο και την ίδια ώρα.

Δείτε βίντεο από την πορεία