Το «ευχαριστώ» του Kavala AirSea Show στη διεύθυνση του ξενοδοχείου Galaxy [φωτογραφίες]

Ο διευθυντής της διοργάνωσης Παναγιώτης Γεωργιάδης τίμησε τον διευθυντή του ξενοδοχείου Γιώργο Σκλήρη σε μια λιτή τελετή στο roof garden του Galaxy για τη στήριξη την οποία παρείχε στο show

Σε μια λιτή εκδήλωση στο roof garden του ξενοδοχείου Airotel Galaxy το μεσημέρι της Τρίτης 24 Ιουλίου 2018, ο διευθυντής του Kavala AirSea Show, Σμήναρχος ε.α. (Ι) Παναγιώτης Γεωργιάδης τίμησε τον διευθυντή του ξενοδοχείου Γιώργο Σκλήρη για την στήριξη την οποία παρείχε καθ’ όλη τη διάρκεια του show.

«Θεωρώ ότι είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της διοργάνωσης, ότι δεν σταματά ποτέ και ειδικά στον τομέα της προβολής συνεχίζεται, από την τεχνική πλευρά του θέματος. Είναι μια βασική υποχρέωση και ευχαρίστηση που νιώθουμε εμείς απέναντι σε ανθρώπους που ενήργησαν πέραν του αυτοματισμού και των κεντρικών οδηγιών μεγάλων ομίλων και έδρασαν με έναν ευέλικτο τρόπο, γιατί και η διοργάνωση έχει τρομερές απαιτήσεις της τελευταίας στιγμής. Το Airotel Galaxy φιλοξένησε και τους 106 ειδικούς επισκέπτες και φυσικά τις ομάδες και τα πληρώματα», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

«Είναι τιμή μας να συμμετέχουμε κι εμείς από την πλευρά μας στο μέτρο του δυνατού, στη διοργάνωση του AirSea Show. Οι διοργανωτές μάς τίμησαν για τη βοήθεια που τους παρέχουμε», ανέφερε ο κ. Σκλήρης.