Όλη μέρα ανοιχτά για 2 μέρες τα ΕΛΤΑ και στην Καβάλα

Στόχος της πρωτοβουλίας των Ελληνικών Ταχυδρομείων είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού σε μια δύσκολη περίοδο για όλη την κοινωνία

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία όλης της χώρας και συνεπώς και της Καβάλας, θα παραμείνουν ανοιχτά τη Δευτέρα 30 και την Τρίτη 31 Ιουλίου 2018 από τις 07:30 μέχρι και τις 20:30, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ΕΛΤΑ

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, πιστά στον κοινωνικό τους ρόλο έχουν πάντα στο επίκεντρο τούς πελάτες με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, έχοντας εδραιώσει δυνατή σχέση εμπιστοσύνης και καθημερινής συνεργασίας μαζί τους εδώ και 190 χρόνια.

Για τον λόγο αυτό και προκειμένου να εξυπηρετηθεί πιο αποτελεσματικά το κοινό στις οικονομικές συναλλαγές του, ενημερώνουν, ότι θα λειτουργήσουν τις δύο τελευταίες μέρες του μήνα, 30 και 31 Ιουλίου 2018, με διευρυμένο ωράριο σε ακόμα περισσότερα Κεντρικά Ταχυδρομικά Καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και τους υπόλοιπους νομούς της χώρας. Το κατάστημα των ΕΛΤΑ Καβάλας κατά τις δυο παραπάνω εργάσιμες ημέρες θα λειτουργεί από τις 07:30 το πρωί έως τις 20:30 το βράδυ.