Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Φεύγουμε κατενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία σε Καβάλα και Παγγαίο

Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος σε Παγγαίο, Καβάλα και Ξάνθη-Συνάντηση σε εγκάρδιο κλίμα με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη ΦΝΘ κ. Στέφανο

Για τη Λήμνο αναχώρησε την Κυριακή 19 Αυγούστου ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος από το λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος».

Τον Μακαριώτατο συνόδευε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης κ. Παντελεήμων, ο Θεοφ. Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών, ενώ τον υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος.

Σε δηλώσεις του ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε στη μικρή περιοδεία την οποία έκανε από το Σάββατο 18 Αυγούστου 2018 στον δήμο Παγγαίου (διαβάστε σχετικά εδώ), στην Ξάνθη και την Κυριακή στην Καβάλα, εκφράζοντας τις άριστες εντυπώσεις του για τη φιλοξενία, τονίζοντας πως: «Φεύγουμε κατενθουσιασμένοι και ευχαριστημένοι».

Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ΦΝΘ κ. Στέφανος εξέφρασε τη χαρά του για τη συνάντηση με τον Μακαριώτατο στο πλαίσιο της περιοδείας του Αρχιεπισκόπου και τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Εδώ είμαστε πάντοτε για όλους και για όλα».

*Πηγή: romfea.gr

**Φωτογραφία: Λάσκαρης Τσούτσας