1ο Γυμνάσιο Αρρένων Καβάλας: Μια διαφορετική συνάντηση 40 χρόνια μετά…

Οι 58χρονοι, σήμερα, παλιοί συμμαθητές συναντώνται ξανά το Σάββατο 25 Αυγούστου 2018, τιμώντας, παράλληλα, συμμαθητές και καθηγητές οι οποίοι δεν βρίσκονται, πλέον, στη ζωή

Κοντά 40 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους από το 1ο Γυμνάσιο Αρρένων Καβάλας οι 58χρονοι, σήμερα, παλιοί συμμαθητές συναντώνται ξανά το Σάββατο 25 Αυγούστου 2018.

Η συνάντηση έχει διπλό περιεχόμενο: αφενός για να ξαναθυμηθούν τις παλιές ξέγνοιαστες ημέρες στο σχολείο, αλλά και για να τιμήσουν τους καθηγητές και συμμαθητές τους οι οποίοι δε θα είναι μαζί τους, αφού έφυγαν από τη ζωή.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου θα τελέσουν μνημόσυνο υπέρ ανάπαυσης καθηγητών και συμμαθητών στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού, ενώ το βράδυ θα συναντηθούν σε γιορτινό, πλέον, κλίμα σε γνωστή ταβέρνα της πόλης.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης Ηλίας Κυπριάδης και Άλκης Οικονομίδης προσκάλεσαν τους συγγενείς πρώτου βαθμού των καθηγητών και των συμμαθητών τους οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή, ενώ φρόντισαν να αναρτήσουν στην είσοδο του ιστορικού σχολείου της πόλης το αγγελτήριο του μνημοσύνου.