Τροχαίο στον Μπάτη: Ανήλικος και χωρίς άδεια οδήγησης ο οδηγός της μηχανής

Νεώτερες πληροφορίες για το τροχαίο ατύχημα το οποίο συνέβη το βράδυ της Παρασκευής 24 Αυγούστου 2018 στη στροφή του Μπάτη στην Καβάλα «δείχνουν» ότι λόγω τύχης και... κράνους δεν υπήρξαν θύματα

Η τύχη, το κράνος και οι ζώνες ασφαλείας συνετέλεσαν στο να μην υπάρξουν σοβαροί τραυματισμού ή ακόμα και νεκροί στο τροχαίο ατύχημα το οποίο συνέβη το βράδυ της Παρασκευής 24 Αυγούστου 2018 στη στροφή του Μπάτη στην Καβάλα (διαβάστε για το ατύχημα εδώ).

Όλα συνέβησαν όταν ένα μαύρο Volkswagen Polo με κατεύθυνση από την Καβάλα προς το Παληό επιχείρησε να στρίψει στο πάρκινγκ του Μπάτη, όμως μια μηχανή 125 κυβικών η οποία έρχονταν από την αντίθετη κατεύθυνση και την οδηγούσε ένας ανήλικος, χωρίς να διαθέτει την απαραίτητη άδεια οδήγησης, έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο.

Οι δυο επιβάτες του αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκαν γιατί φορούσαν ζώνη, ενώ το κράνος έσωσε τη ζωή του νεαρού οδηγού της μηχανής, ο οποίος, όμως, φέρει εκδορές στο σώμα από το πέσιμό του στην άσφαλτο, αλλά και βαθιά κοψίματα στο πρόσωπο, καθώς πέφτοντας, έσπασε το τζάμι του κράνους.

Ο νεαρός οδηγός της μηχανής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καβάλας και όλες οι εξετάσεις βγήκαν «καθαρές» και συνεπώς, δε διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

*Φωτογραφία αρχείου