Άρχισαν οι εγγραφές στη σχολή Βυζαντικής μουσικής και Αγιογραφίας της Μητρόπολης ΦΝΘ

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου με τον καθιερωμένο αγιασμό, σε Καβάλα και Χρυσούπολη

Την έναρξη των μαθημάτων της σχολής βυζαντινής μουσικής και αγιογραφίας, που θα λειτουργήσει και φέτος, κάνει γνωστή και ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου και καλεί τους ενδιαφερόμενους να απευθύνονται στο κέντρο νεότητας του Αγ. Ιωάννου καθημερινά από τις 18.00 έως τις 20.00. Παράρτημα της σχολής θα λειτουργήσει και στην Χρυσούπολη με τους ενδιαφερόμενους να παίρνουν περισσότερες πληροφορίες στον ΙΝ Αγ. Γεωργίου.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Ιεράς Μητρόπολης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου

«Επίσημος τίτλος σπουδών χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση»

«Από την Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου ανακοινώνεται ότι, με την έναρξη του νέου διδακτικού έτους 2018-2019 προγραμματίζεται και η έναρξη των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής και Αγιογραφίας της τοπικής μας Εκκλησίας.
Οι μαθητές των Σχολών, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους, έχουν την δυνατότητα αποκτήσεως επισήμου τίτλου σπουδών, χωρίς οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση.
Οι εγγραφές, ήδη εξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως τέλους Σεπτεμβρίου, προκειμένου μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου να ξεκινήσουν τα μαθήματα με τον καθιερωμένο Αγιασμό.
Οι ενδιαφερόμενοι από την Καβάλα και τους Φιλίππους δύνανται καθημερινώς (από τις 6 έως 8 το απόγευμα) να απευθύνονται στο Κέντρο Νεότητος του Αγίου Ιωάννου Καβάλας, ενώ οι ενδιαφερόμενοι από την περιοχή του Νέστου δύνανται να απευθύνονται τις ίδιες ώρες στον ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Χρυσουπόλεως, όπου λειτουργούν παραρτήματα της εν λόγω Σχολής.
Περισσότερες πληροφορίες δίδονται από τους Εφημερίους των Ενοριών, τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως (τηλ. 2510-223.141) και το Κέντρο Νεότητος (τηλ. 2510-222.810)».