Η Θρακική Εστία Καβάλας γιορτάζει το Γενέθλιο της Θεοτόκου

Το λατρευτικό πρόγραμμα θα γίνει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Σηλυβρίας κ.κ. Μαξίμου

Η Θρακική Εστία Καβάλας όπως κάθε χρόνο, θα εορτάσει το Γενέθλιο της Θεοτόκου. Ο εορτασμός θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Καβάλας, όπου φυλάσσεται η θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας της Σηλυβριανής που την έφεραν οι πρόσφυγες τον Οκτώβριο 1922 από την Σηλύβρια Ανατολικής Θράκης.

Το λατρευτικό πρόγραμμα

Τα λατρευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 στις 18:30 Πανηγυρικό Αρχιερατικό  Εσπερινό χοροστατούντος του Σεβασμιότατου  Μητροπολίτου Σηλυβρίας κ.κ.  Μαξίμου εκ του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Θα ακολουθήσει Περιφορά της Εικόνας στους δρόμους της Ενορίας.

Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 στις 07:00 Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σηλυβρίας κ. Μαξίμου εκ του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στην συνέχεια θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση και συνάντηση των Απανταχού Σηλυβρινών στην αίθουσα του Ναού. Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο  της Θρακικής Εστίας Καβάλας παρακαλούν τους συμπολίτες μας να τιμήσουν με την παρουσία τις εκδηλώσεις.