Φεστιβάλ Ζωής στην Καβάλα από το ΚΕΘΕΑ «ΚΙΒΩΤΟΣ»

Μια εκδήλωση στην πλατεία Ελευθερίας με δράσεις μέσα από τις οποίες αναδεικνύεται η σημασία των ανθρώπινων σχέσεων και των θετικών επιλογών ζωής

Το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ «ΚΙΒΩΤΟΣ» διοργανώνει στην Καβάλα το Φεστιβάλ Ζωής, μια εκδήλωση με δράσεις μέσα από τις οποίες αναδεικνύεται η σημασία των ανθρώπινων σχέσεων και των θετικών επιλογών ζωής. Όλοι θέλουμε να μοιραζόμαστε, να ανήκουμε, να στεκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον.

Το Φεστιβάλ Ζωής θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα, την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018, στην πλατεία Ελευθερίας και θα περιλαμβάνει σειρά δράσεων για την οικογένεια, για μικρά και μεγάλα παιδιά.

Από τις 19:00 έως τις 21:00 η πλατεία Ελευθερίας θα γεμίσει με μουσική, δραστηριότητες και παιχνίδια από την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Καβάλας (μεταξύ άλλων κατασκευή φιγούρας καραγκιόζης και σύντομη παράσταση, παρουσίαση του αθλήματος της ιππασίας κ.α.)

Στις 21:00 η ένταση της μουσικής θα ανέβει μέσα από το street dance από τους Street Warriorz.

Στις 21:30 η εκδήλωση θα κορυφωθεί με τη συναυλία του συγκροτήματος 48ores.

Η είσοδος στο Φεστιβάλ Ζωής είναι δωρεάν.

Το ΚΕΘΕΑ «ΚΙΒΩΤΟΣ» προσφέρει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης σε ενήλικες χρήστες νόμιμων και παράνομων ουσιών και τις οικογένειές τους, στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Μονάδες του λειτουργούν στην Καβάλα, την Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα. Ανήκει στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων.

Για περισσότερες πληροφορίες: Τζιογκίδου Ντέλια, Υπεύθυνη του ΚΕΘΕΑ «ΚΙΒΩΤΟΣ», τηλ.: 25510 89595.