ΚΕΘΕΑ «ΚΙΒΩΤΟΣ»: Μαθήματα ζωής στο κέντρο της Καβάλας [φωτογραφίες]

Με διαδραστικά παιχνίδια, δράσεις με επίκεντρο την κοινωνική αλληλεγγύη και αξιοπρέπεια, αλλά και με μουσική, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Φεστιβάλ Ζωής στην πλατεία Ελευθερίας

Το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ «ΚΙΒΩΤΟΣ» διοργάνωσε την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018 στην πλατεία Ελευθερίας στην Καβάλα το Φεστιβάλ Ζωής, μια σειρά δράσεων για την οικογένεια, για μικρά και μεγάλα παιδιά, με επίκεντρο την κοινωνική αλληλεγγύη και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Από νωρίς το απόγευμα το κέντρο της πόλης γέμισε από μουσική, δραστηριότητες και παιχνίδια από την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Καβάλας, ενώ το βράδυ την σκυτάλη έλαβαν οι Street Warriorz με ένα street dance show.

Το Φεστιβάλ έκλεισε με το συγκρότημα 48 Οres το οποίο ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους πίσω στον χρόνο, σε γνωστές μουσικές επιτυχίες προηγούμενων δεκαετιών, «πείθοντας» μικρούς και μεγάλους να… παρασυρθούν από τον ρυθμό.

Το ΚΕΘΕΑ «ΚΙΒΩΤΟΣ» προσφέρει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης σε ενήλικες χρήστες νόμιμων και παράνομων ουσιών και τις οικογένειές τους, στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κι αυτήν τη φορά, μέσα από το Φεστιβάλ, επέλεξε έναν ιδανικό τρόπο «εξωστρέφειας», δείχνοντας στην κοινωνία της Καβάλας ότι η αλληλεγγύη και η στήριξη του συνανθρώπου είναι απαραίτητο μάθημα ζωής, το οποίο πρώτοι ξέρουν καλύτερα οι ωφελούμενοι του Κέντρου. Να σημειωθεί ότι μονάδες του λειτουργούν στην Καβάλα, στην Κομοτηνή, στην Αλεξανδρούπολη και στην Ορεστιάδα, ενώ ανήκει στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων.

Για περισσότερες πληροφορίεςΝτέλια Τζιογκίδου, Υπεύθυνη του ΚΕΘΕΑ «ΚΙΒΩΤΟΣ», τηλ.: 25510 89595.

Δείτε φωτογραφίες από το Φεστιβάλ Ζωής