Νίκος Βέρτης και Νίκος Κουρκούλης, «Πρεσβευτές Τουρισμού» της Καβάλας

Αναστασία Ιωσηφίδου: Οι δύο δημοφιλείς Καβαλιώτες τραγουδιστές συμβάλλουν στην ανάπτυξη και προβολή του τουριστικού μας προϊόντος

Με αφορμή την επικείμενη κυκλοφορία του νέου video clip του Νίκου Βέρτη, η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ αποκάλυψε σε ανάρτησή της στο facebook την πρόθεση του δήμου Καβάλας να ανακηρύξει τόσο τον ίδιο όσο και τον ομότεχνό του -και επίσης Καβαλιώτη- Νίκο Κουρκούλη σε «Πρεσβευτές Τουρισμού στην Καβάλα».
Αναλυτικά, η κ. Ιωσηφίδου έγραψε:

«Σε λίγες ώρες ανεβαίνει στο YouTube το νέο video clip του Νίκου Βερτη που αποτελεί ύμνο στις ομορφιές και στη γοητεία της Καβάλας όπως και ο ίδιος δηλώνει και το οποίο αναμένεται να ξεπεράσει τα 50.000.000 views. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια το Νίκο Βερτη για την συνεργασια και για την αγάπη του για την πόλη μας. Ο Δήμος Καβάλας , όπως αναφέρει και το σχέδιο τουριστικής προβολής, επενδύει στον τομέα αυτό και προτίθεται πολύ σύντομα να ανακηρύξει πρεσβευτές Τουρισμού της Καβάλας τόσο το Νίκο Βερτη όσο και το Νίκο Κουρκούλη για την συμβολή τους στην ανάπτυξη και προβολή του τουριστικού μας προϊόντος. Έπεται συνέχεια στις οθόνες…».