Καβάλα: Απαγόρευση κυκλοφορίας αυτοκινήτων λόγω του Αθλητικού Διημέρου

Σε ποιες οδούς της πόλης, ποιες μέρες και ποιες ώρες θα απαγορευτεί η κυκλοφορία λόγω της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης του δήμου Καβάλας

Η ΟΛΚ ΑΕ ενημερώνει ότι την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 μέχρι τις 16:00 θα υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων επί της οδού Εθνικής Αντίστασης και επί της οδού Αβέρωφ από το ύψος της οδού Εθνικής Αντίστασης έως το ύψος της οδού Φιλικής Εταιρείας λόγω της διοργάνωσης του 4ου Αθλητικού Διημέρου (διαβάστε για τη διοργάνωση εδώ).

Συγκεκριμένα, με απόφαση της Αστυνομικής διεύθυνσης Καβάλας θα απαγορευτεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων κατά τις ώρες 09.30-12.00 της 30-09-2018, για τη διεξαγωγή των αγώνων δρόμου στις παρακάτω οδούς:
Τενέδου, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του ρεύματος προς έξοδο πόλης, από το μνημείο του Ακρίτα μέχρι και την είσοδο του Δ.Α.Κ. Καλαμίτσας.
Τενέδου, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του ρεύματος προς κέντρο πόλης, από την Ακτή Καλαμίτσας μέχρι και την οδό Σοφοκλή Βενιζέλου.
Υακίνθου.
Μπαλανού.
Πρωτόπαπα.
Τερμεντζή.
-Τενέδου, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του ρεύματος προς κέντρο πόλης, από την οδό Τερμεντζή μέχρι και το μνημείο του Ακρίτα.