Καβάλα: Η αντίστροφη μέτρηση για το πιο… vintage ραντεβού ξεκίνησε!

Το 1ο Ραντεβού στην Ερυθρού ήταν... δίκαιο και το 2ο γίνεται πράξη-Μια βδομάδα έμεινε για να ξεδιπλωθούν και πάλι οι αναμνήσεις στον πάλαι ποτέ αγαπημένο δρόμο της νεολαίας της πόλης, με περισσότερες δράσεις, αλλά και εκπλήξεις

Τι κάνετε το βράδυ του Σαββάτου 13 Οκτωβρίου 2018; Ό, τι κι αν κανονίσατε… ακυρώστε το, καθώς οι διοργανωτές του 2ου Ραντεβού στην Ερυθρού σάς προσκαλούν σε ένα ακόμα πάρτι αναμνήσεων στο πάλαι ποτέ αγαπημένο μέρος της νεολαίας -και όχι μόνο- στην Καβάλα.

Το 1ο Ραντεβού ήταν… δίκαιο και άκρως επιτυχημένο (δείτε φωτογραφίες εδώ), με συνέπεια το 2ο να γίνεται πράξη σε μια βδομάδα από τώρα, με περισσότερες προσδοκίες, δράσεις, μουσική, αλλά και εκπλήξεις




«Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για το “ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ Νο2”!!! Θα γίνει εκεί όπου ζητήσατε όλοι! Μόνο επί της Ερυθρού Σταυρού! Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου! Φέτος θα σπάσουμε κάθε ρεκόρ, από σήμερα ανεβάστε προσωπικά σας βίντεο και φώτο, το καλύτερο θα πάρει δώρο-έκπληξη στο τέλος της βραδιάς!!!! Όλοι εκεί και φέτος!», αναφέρει το… προσκλητήριο.

Ξεθάψτε, λοιπόν, αναμνήσεις, εξασφαλίστε διάθεση, προετοιμάστε χορευτικές φιγούρες και μαζέψτε φίλους και γνωστούς, είτε έζησαν τη χρυσή εποχή της Ερυθρού είτε όχι και ραντεβού στο γνωστό μέρος… Όπως παλιά.

Δείτε το event στο facebook εδώ.