Το ιπτάμενο δελφίνι ετοιμάζεται για τα δρομολόγια από και προς τη Θάσο

Εν αναμονή της επόμενης συνεδρίασης του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών για να δοθεί το τελικό «ok»-Ήδη άρχισαν οι εργασίες συντήρησης του υδροπτέρυγου ούτως να είναι έτοιμο να εκτελέσει άμεσα τα δρομολόγια

Εντατικές είναι οι εργασίες συντήρησης του υδροπτέρυγου το οποίο αναμένεται να συνδέσει ξανά, μετά από 2 χρόνια, την Καβάλα με τη νησί της Θάσου. Όλες οι απαραίτητες άδειες και τα έγγραφα έχουν κατατεθεί και το μόνο το οποίο απομένει είναι το τελικό «ok» από το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, το οποίο συνεδριάζει σε λίγες μέρες.

Η πλοιοκτήτρια εταιρία θέλει να είναι έτοιμη, ώστε το ιπτάμενο δελφίνι να αρχίσει να εκτελεί τα δρομολόγια από και προς τον Λιμένα της Θάσου αμέσως μετά τη θετική -όπως αναμένεται- απόφαση του ΣΑΣ, ενώ πρόθεσή της είναι να εκτελούνται όλο τον χειμώνα, και όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες.

Να σημειωθεί ότι αρχικά, η εταιρία είχε εκφράσει τη θέλησή της να γίνονται 4 δρομολόγια τις καθημερινές και 2 τα Σαββατοκύριακα, πρωί και μεσημέρι, ενώ το εισιτήριο θα κοστίζει 10 ευρώ.