Πυροβόλησαν αδέσποτο σκυλάκι στη Νέα Ηρακλίτσα Καβάλας

Το σκυλάκι έχασε την όρασή του από το αριστερό του μάτι-Η Φιλοζωική Ομάδα Υιοθεσίες Αδέσποτων Ελευθερών Καβάλας απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να το καταγγείλει στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Περάμου

Άλλη μια θηριωδία εις βάρος αδέσποτων ζώων σημειώθηκε στον Νομό Καβάλας και συγκεκριμένα στη Νέα Ηρακλίτσα. Όπως καταγγέλλει η Φιλοζωική Ομάδα Υιοθεσίες Αδέσποτων Ελευθερών Καβάλας, ένας φοβικός αδέσποτος κυνηγοσκυλάκος, ο αγαπητός σε όλους Κανέλλος, πυροβολήθηκε από αγνώστους, με αποτέλεσμα να χάσει την όρασή του από το ένα μάτι, με την Ομάδα να απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για τον δράστη να το καταγγείλει στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Περάμου.

Η καταγγελία της ομάδας Υιοθεσίες Αδέσποτων Ελευθερών Καβάλας

Προχθές το πρωί 15-10-18, μέλος μας ειδοποιήθηκε για την ύπαρξη τυφλού σκύλου σε κακό χάλι στο πάρκινγκ της ΝΕΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΤΣΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ. Διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για τον γνωστό μας ΚΑΝΕΛΛΟ, ένα φοβικό αδέσποτο κυνηγοσκυλάκο ο οποίος κυκλοφορεί 7 και πλέον έτη στο χωριό αυτό…

Προσκολλημένος με τα κατά καιρούς συντροφάκια του σε σπίτια σκυλόφιλων σιτιζόταν και ελάμβανε εκτός της τροφής και λοιπής περιποίησης από μέλος μας ακόμα και φροντίδα εξωτερικής αποπαρασίτωσης με κτηνιατρικά ειδικά χάπια.

Δεν ξέρουμε πως βρέθηκε από μεγαλοκουταβάκος στο δρόμο αλλά ΠΟΤΕ δεν εμπιστεύτηκε τον ΑΝΘΡΩΠΟ δεν άφηνε να τον αγγίζουν, δεν μας έδινε αυτή τη χαρά. Αυτό που εικάζουμε για την εγκατάλειψή του είναι η δυσμορφία των μπροστινών του ποδιών. Μάλλον οι κυνηγοί τον έβγαλαν ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ, οπότε «η ζωή στο δρόμο» ήταν η δική τους μεγαλοκαρδία… Του την υπέδειξαν και τον ανάγκασαν να την ζει μέχρι σήμερα!!

Ο ΚΑΝΕΛΛΟΣ για 4 χρόνια ήταν αυτοκόλλητος με τον ΜΑΣΚΟΦΟΡΟ που υιοθετήθηκε. Έκτοτε έβρισκε άλλα φιλαράκια και χανόταν για μέρες. Επέστρεφε ισχνός και μέλη μας τον καλοτάιζαν να τον συνεφέρουν.

ΤΩΡΑ επέστρεψε-σύρθηκε κυριολεκτικά στο κέντρο του χωριού αναζητώντας βοήθεια!!

Τον ΚΑΝΕΛΛΟ μέλος μας πήγε στο Ιατρείο Μικρών Ζώων-Τσέλιος Ιωάννης όπως διαπιστώθηκε από τον κτηνίατρο μας, ότι ΑΠΩΛΕΣΕ την ΟΡΑΣΗ του από το αριστερό μάτι και αναμένουμε να ξεπεράσει το ζώο το ΣΟΚ ώστε να διαπιστωθεί αν βλέπει από το άλλο…

Δεν ξέρουμε τι «κακό» μπορεί να έκανε σε άνθρωπο μετά από τόσα χρόνια ο ΚΑΝΕΛΛΟΣ αλλά ξέρουμε ότι ένας φαινομενικά «καλός» συμπολίτης μας ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΗΡΑΚΛΕΙΤΣΑ ΚΑΒΑΛΑΣ θέλει αυτός ΚΡΕΜΑΣΜΑ και ξύλο με βρεγμένη σανίδα…

ΔΕΝ χρειάζεται να αναφερθούμε στην επικινδυνότητα του ατόμου και την ψυχασθένειά του όχι μόνο γιατί ΕΒΑΛΕ με το όπλο του εναντίον ενός κακόμοιρου καταταλαιπωρημένου ζώου αλλά γιατί είναι ΚΕΝΟΣ μέσα του από αισθήματα και στην ουσία δεν ζει είναι ένα 2ποδο ΜΗΔΕΝΙΚΟ που θα περάσει από τούτη τη γη και δεν θα αφήσει πίσω του ΙΧΝΟΣ δημιουργίας!!

Ο 7χρονος ήδη ΚΑΝΕΛΛΟΣ, εξετάστηκε στο ιατρείο και διαπιστώθηκε ότι κατά τα άλλα είναι υγιής είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ στη λεισμάνια-σκουλίκι καρδιάς και ερλίχεια.

ΟΠΟΙΟΣ θέλει να βοηθήσει οικονομικά με τα έξοδά του που προέκυψαν εξαιτίας του πυροβολισμού αλλά και των αιματολογικών tests του, ας επικοινωνήσει μαζί μας με ΜΗΝΥΜΑ στη σελίδα μας εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για αυτόν αλλά και για ΥΙΟΘΕΣΙΑ επίσης με ΜΗΝΥΜΑ στη σελίδα μας. ΠΑΡΑΚΑΤΩ στις φωτογραφίες θα δείτε και το ιατρικό πόρισμα και τα αποτελέσματα των εξετάσεων ΕΓΓΡΑΦΩΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ του πυροβολισμού κατατέθηκε από μέλη μας ΜΗΝΥΣΗ στον αστυνομικό σταθμό ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ.

ΟΠΟΙΟΣ γνωρίζει κάτι σχετικό ή άκουσε πυροβολισμούς σε συγκεκριμένο σημείο, να επικοινωνήσει μαζί μας.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ώστε να γνωστοποιηθεί το γεγονός και να προστατευθούν-ενεργοποιηθούν οι συμπολίτες μας…