Καβάλα: Έριξαν φόλα μέσα σε αυλή σπιτιού στην περιοχή του Βύρωνα

Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια του μικρού παιδιού της οικογένειας-Το σκυλάκι τη γλύτωσε, όμως τα αυξανόμενα περιστατικά με φόλες ανησυχούν τους κατοίκους της περιοχής

Δεν είναι η πρώτη φορά που βάζουν φόλες στην περιοχή του Βύρωνα στην Καβάλα, ωστόσο αυτήν τη φορά οι δράστες ξεπέρασαν τα όρια, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και τη ζωή ενός μικρού παιδιού, καθώς έριξαν τη φόλα μέσα σε αυλή σπιτιού, την ώρα που το παιδί ήταν έξω.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Ζαλόγγου το απόγευμα του Σαββάτου 13 Οκτωβρίου 2018, σε σπίτι στο οποίο ζουν 3 σκυλάκια, τα οποία ο ιδιοκτήτης τους δεν αφήνει ποτέ ελεύθερα έξω, ούτε είχε ποτέ προστριβές με γείτονες για το θέμα των ζώων.

Την φόλα έφαγε ένα από τα τρία σκυλάκια του, ράτσας Μπιγκλ, ευτυχώς, όμως, ο ίδιος ήταν στο σπίτι και πρόλαβε να σώσει το σκυλί την τελευταία στιγμή. Η φόλα ήταν ποντικοφάρμακο με μικρά λουκάνικα και ίσως κάποια κοκαλάκια.

Το περιστατικό εξελίχθηκε μπροστά στα μάτια του μικρού παιδιού του, το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να είχε βρει και να ακουμπήσει τη φόλα, με ό,τι αυτό να συνεπάγονταν για την υγεία του.

Το θέμα, πάντως, με τις φόλες έχει πάρει και πάλι διαστάσεις στην Καβάλα, ενώ έχουν αυξηθεί και τα περιστατικά με φόλες μέσα σε αυλές, με τους δράστες να μην υπολογίζουν όχι μόνο τις ζωές των ζώων, πολλώ δε μάλλον τις ζωές των ανθρώπων και των μικρών παιδιών τα οποία παίζουν στις αυλές γι’ αυτό καλό θα είναι οι κάτοικοι του Βύρωνα, αλλά και όλης της Καβάλας, να προσέχουν ιδιαίτερα τόσο τα παιδιά τους όσο και τα ζωάκια τους κι αν δουν κάτι ύποπτο να το καταγγέλλουν.