Action Team Καβάλα: Κλειστός ο… δρόμος για τα Χριστούγεννα λόγω αντιδράσεων

Η Δημοτική Αρχή έλαβε σοβαρά υπόψη τις ενστάσεις των επαγγελματιών της πόλης και η πρόταση της ομάδας για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις είχε άδοξο τέλος, πριν καν συζητηθεί

Συνάντηση με άρωμα… Χριστουγέννων και πικρή γεύση για την ομάδα Action Team πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Οκτωβρίου 2018 στην Καβάλα, παρουσία μελών της ομάδας και στελεχών της Δημοτικής Αρχής και της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ.

Αφορμή η πρόθεση της Action Team να αναλάβει τη διοργάνωση κάποιων εκ των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει κάποια επίσημη συμφωνία με τον δήμο Καβάλας, πέραν της θετικής -σε πρώτο χρόνο- πρόθεσής του να δεχτεί τις προτάσεις της Action Team (διαβάστε σχετικά εδώ).

Όμως οι αντιδράσεις ορισμένων επαγγελματιών οι οποίες εκφράστηκαν τόσο μέσω του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας όσο και του Σωματείου Καφεζυθοπωλών και αφορούσαν, μεταξύ άλλων, την ιδέα της Action Team να γίνουν αρκετές εκδηλώσεις στο πάρκο Φαλήρου, φαίνεται ότι ελήφθησαν σοβαρά υπόψη από τη Δημοτική Αρχή, η οποία, τελικά, απέρριψε την ιδέα να ηγηθεί η ομάδα των εκδηλώσεων και συνεπώς να τη χρηματοδοτήσει ο δήμος για τη διοργάνωσή τους.

Συνεπώς και αυτά τα Χριστούγεννα το «μπαλάκι» για τις δράσεις επιστρέφει σε ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και επαγγελματίες. Ωστόσο το θέμα έχει πάρει διαστάσεις και δεν αποκλείεται να τεθεί και στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας.