Καβάλα: «Ελαφροχέρηδες» ξαφρίζουν μέλη Συλλόγων στο Πολιτιστικό Κέντρο του Πυθαγόρα

Τελευταίο θύμα η ταμίας ενός Συλλόγου, από την τσάντα της οποίας αφαίρεσαν 500 ευρώ-Προηγήθηκαν κλοπές κινητών κι από άλλα ανυποψίαστα θύματα

Το θράσος περίσσευε στους δράστες οι οποίοι έβαλαν στόχο το Πολιτιστικό Κέντρο του Πυθαγόρα στην Καβάλα, κλέβοντας μέλη Συλλόγων σε ώρα αιχμής και μάλιστα κάτω από τη μύτη τους.

Τελευταίο θύμα η ταμίας ενός Συλλόγου, η οποία άφησε για λίγο την τσάντα της και διαπίστωσε μετά από λίγα λεπτά ότι άγνωστοι, της είχαν αφαιρέσει 500 ευρώ, χρήματα τα οποία αποτελούσαν τις συνδρομές μελών του Συλλόγου. Το περιστατικό έγινε απογευματινές ώρες, την ώρα κατά την οποία το κτίριο του Πυθαγόρα ήταν γεμάτο από κόσμο.




Όμως αυτό δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό το οποίο ανησύχησε τους θαμώνες του Πυθαγόρα, καθώς πριν από μερικές ώρες, άγνωστοι αφαίρεσαν από τις τσάντες μελών των Συλλόγων, την ώρα που χόρευαν, κινητά και χρήματα.

Για όλα τα περιστατικά έχουν γίνει καταγγελίες στο Τμήμα Ασφαλείας της Καβάλας, ενώ συστήνεται προσοχή σε όσους δραστηριοποιούνται στον Πυθαγόρα να μην αφήνουν εκτεθειμένα τα προσωπικά τους αντικείμενα και ει δυνατόν, να μην κουβαλάνε μαζί τους μεγάλα χρηματικά ποσά ή πολύτιμα αντικείμενα.