Η Καβάλα γιορτάζει την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων στην πόλη της Καβάλας την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Για τον Εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στην πόλη της Καβάλας, ορίζονται οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις:

  • Γενικός Σημαιοστολισμός όλων των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων, Καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών, Οργανισμών, από την  8η πρωινή ώρα μέχρι και τη δύση του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου 2018 .
  • Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α. καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών, κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2018.

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

  • 08:00 Επίσημη Έπαρση Σημαίας στην πλατεία Ελευθερίας
  • 10:05 Απόδοση τιμών με μέριμνα της ΧΧΤΘΜ και της Φιλαρμονικής του δήμου Καβάλας
  • 10:30 Επίσημη Δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο Συνταγματάρχης (ΠΒ) Χατζηιωαννίδης Δημήτριος της ΧΧΤΘ Μεραρχίας
  • 11:00 Επιμνημόσυνη Δέηση στο μνημείο των Ηρώων
  • 11:15 Κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Ηρώων της πόλης από τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, τη Δήμαρχο Καβάλας, τον Στρατηγό Διοικητή της ΧΧ Τεθωρακισμένης Μεραρχίας, τον Πρύτανη του ΤΕΙ ΑΜ-Θ, τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, τον Διοικητή της 2ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος, τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Καβάλας, τον πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και Νήσων Βορείου Αιγαίου, τον πρόεδρο της Εθνικής Ένωσης Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου, τους προέδρους των Αντιστασιακών Οργανώσεων

Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ενδόξως πεσόντων
Ανάκρουση Εθνικού Ύμνου
Πέρας τελετής

  • 16:40 Υποστολή Σημαίας στην πλατεία Ελευθερίας

Τελετάρχες ορίζονται ο υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Αλέκος Αρμάγος και ο υπάλληλος του δήμου Καβάλας, Ιωάννης Τατσίδης.