Σοκ στην κοινωνία της Καβάλας: Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του παλαίμαχος αθλητής του ΝΟΚ

Ο 74χρονος ήταν παλαίμαχος της υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας, γνωστός και αγαπητός στην κοινωνία της Καβάλας-Τα πρώτα στοιχεία «δείχνουν» ότι αποφάσισε ο ίδιος να θέσει τέλος στη ζωή του

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του στην Παναγία της Καβάλας το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Νοεμβρίου 2018 γνωστός παλαίμαχος παίκτης υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας.

Συγγενείς του 74χρονου παλαίμαχου αθλητή, ο οποίος διέμενε μόνος, προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του, όμως δεν απαντούσε, με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν και να ειδοποιήσουν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.




Οι γιατροί που μπήκαν στο σπίτι, βρήκαν τον 74χρονο πρώην αθλητή νεκρό στο κρεβάτι του, με τα στοιχεία να «δείχνουν» ότι αποφάσισε ο ίδιος να θέσει τέλος στη ζωή του.

Ο παλαίμαχος αθλητής του ΝΟΚ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Καβάλας και όντας δραστήριος, προσπαθούσε να κρατήσει δεμένη την οικογένεια των παλαιμάχων και του ΝΟΚ, ακόμα κι όταν άφησε τις πισίνες.

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε όλο τον αθλητικό κόσμο της Καβάλας, αλλά και στην κοινωνία της γενικότερα.