Καβάλα: Φόλες μέσα σε αυλές σπιτιών στην Καλαμίτσα

Τελευταίο θύμα ένα σκυλάκι στην οδό Πρωτόπαππα, το οποίο έπεσε σε κώμα, με τους ιδιοκτήτες του να είναι αναγκασμένοι να προχωρήσουν σε ευθανασία αν δεν συνέλθει-Προσοχή όσοι έχουν σκυλιά σε αυλές

Μορφή επιδημίας έχουν πάρει τα περιστατικά θανάτωσης σκυλιών στην Καβάλα το τελευταίο διάστημα, με τα περιστατικά ρίψης φόλας να έχουν επεκταθεί ακόμα και στις αυλές σπιτιών.

Αυτή τη φορά οι δράστες έριξαν φόλα στην αυλή σπιτιού στην περιοχή της Καλαμίτσας και συγκεκριμένα στην οδό Πρωτόπαππα το βράδυ της Κυριακής 25 Νοεμβρίου 2018. Σύμφωνα με την επώνυμη καταγγελία την οποία δέχτηκε το KAVALAPOST, ο δράστης ή οι δράστης έριξαν τη φόλα μέσα στο σπίτι, την οποία έφαγε το σκυλάκι της οικογένειας (φωτογραφία).




Αμέσως το μετέφεραν σε κτηνίατρο, ωστόσο το ζωάκι είχε πέσει ήδη σε κώμα κι αν δεν συνέλθει, οι ιδιοκτήτες τους θα αναγκαστούν να του κάνουν ευθανασία.

Παράλληλα, εφιστούν την προσοχή στους ιδιοκτήτες σκύλων και τους προτρέπουν να μην αφήνουν τα ζωάκια τους μόνα στις αυλές, καθώς οι εγκληματίες καραδοκούν.