Και φέτος τα Χριστούγεννα ο ουρανός της Καβάλας θα… λάμψει με τη βοήθεια όλων

Η πόλη ετοιμάζεται να υποδεχτεί την πιο φωτεινή Χριστουγεννιάτικη γιορτή, με πρωτοβουλία της Action Team-Σε ποιους είναι αφιερωμένη η φετινή εκδήλωση και πιο γνωστό μουσικό συγκρότημα θα την πλαισιώσει

Για 4η συνεχόμενη χρονιά η πόλη της Καβάλας ετοιμάζεται να υποδεχτεί την πιο φωτεινή Χριστουγεννιάτικη γιορτή, με πρωτοβουλία της Action Team, η οποία μας καλεί να φωτίσουμε την πόλη και τις καρδιές μας!

Την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:30, μικροί και μεγάλοι θα παρευρεθούν στην πλατεία Κανάρη, στην παραλία της πόλης, με σκοπό να ανάψουν το ιπτάμενο φαναράκι τους και να στείλουν τη Χριστουγεννιάτικη ευχή τους.

Όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος, όσοι βρεθούν στην παραλία της Καβάλας θα παρακολουθήσουν αυτό το υπερθέαμα καρδιάς και θα συνδράμουν το φιλανθρωπικό έργο των συλλόγων «Πνοή» και «Γιατροί του Κόσμου».

Παράλληλα, θα διεξαχθούν καλλιτεχνικά εργαστήρια για τους μικρούς μας επισκέπτες, ενώ θα πραγματοποιηθεί συναυλία από το γνωστό σε όλους, νεανικό συγκρότημα Vegas, με ελεύθερη είσοδο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι με αφορμή το νέο επιτυχημένο τραγούδι του συγκροτήματος, με τίτλο «Μην με ξεχνάς», φέτος η εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη σε όλους τους νέους ανθρώπους οι οποίοι μετανάστευσαν λόγω οικονομικών δυσχερειών.

Ακούστε το τραγούδι των Vegas