Σ’ ευχαριστούμε γιατί μας δώσατε το δικαίωμα να περπατάμε στην Καβάλα με ψηλά το κεφάλι…

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας προς τους συναδέλφους τους που εξιχνίασαν άμεσα τον φόνο του 18χρονου Μάριου – Αιχμές κατά της Αλβανικής κυβέρνησης που επιχείρησε να «εκμεταλλευτεί» το τραγικό περιστατικό

Συγχαρητήρια ανακοίνωση προς τους συναδέλφους τους που εξιχνίασαν άμεσα την δολοφονία του 18χρονου Μάριου, με ξεκάθαρες αιχμές κατά της Αλβανικής κυβέρνησης που επιχείρησε να την εκμεταλλευτεί, επιχειρώντας να εμφανίσει στη χώρα μας κύμα δολοφονιών κατά Αλβανών, εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων της Καβάλας. Στην ανακοίνωση τονίζουν ότι με την αποτελεσματικότητα των στελεχών του Τμήματος Ασφαλείας, όχι μόνο πρόλαβαν τα μικροπολιτικά παιχνίδια της Αλβανικής πλευράς αλλά έδωσαν το δικαίωμα σε όλα τα στελέχη της ΕΛΑΣ στην τοπική κοινωνία να κυκλοφορούν με ψηλά το κεφάλι, ακόμα και σ’ αυτά που δεν ασχολήθηκαν με την υπόθεση και κατά κάποιο τρόπο τους «έκλεψαν» την δόξα! Γι’ αυτό το τελευταίο μάλιστα τους ζητούν συγνώμη…

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,
Συγχαρητήρια για την ταχύτητα, την μεθοδικότητα και τον επαγγελματισμό σας στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 18χρονου συμπολίτη μας.
Σας ευχαριστούμε, γιατί με την άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης προλάβατε μικροπολιτικά παιχνίδια με εθνικές διαστάσεις και μας δίνετε το δικαίωμα να κυκλοφορούμε σήμερα με ψηλά το κεφάλι στην τοπική μας κοινωνία.
Δεχτείτε επίσης την συγνώμη μας, γιατί από χθες, ως εκπρόσωποι σας, έχουμε «κλέψει» πολλά από τα συγχαρητήρια τα οποία δικαιωματικά ανήκουν μόνο σε σας».