Καβάλα: Μετά τη γιορτή φαγητού, έρχεται η γιορτή μπίρας

To 1ο Beer Festival στην Καβάλα είναι γεγονός - Ακόμα ένα θεματικό πάρκο από την Action Team με πολλές εκπλήξεις και φυσικά μουσική

Το 1ο Beer Festival στην Καβάλα, είναι γεγονός! Ένα ακόμα θεματικό πάρκο θα στηθεί από την Action Team, στην παραλιακή οδό (στο ύψος της πλατείας Ελευθερίας), με περίπτερα τα οποία θα φιλοξενήσουν ζυθοποιίες από όλη τη χώρα

Την Παρασκευή 2 και και το Σάββατο 3 Αυγούστου 2019, από τις 18:00, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ποτήρι ποιοτικής μπίρας, φτιαγμένο από νερό, μοναδικά είδη λυκίσκου, αιθέριες βύνες κριθαριού και άλλων δημητριακών, μαγιές, θαυματουργές γεύσεις και αρώματα.




Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μέσα από φωτογραφικές εκθέσεις και εργαστήρια, τον τρόπο παραγωγής της εκλεκτής μπύρας και τους ανθρώπους γύρω από αυτήν.

Φυσικά, δε θα λείπει από τη γιορτή μπίρας ούτε η μουσική, αφού θα πραγματοποιηθούν ιδιαίτερες συναυλίες από συγκροτήματα και μοναδικά after parties από DJs. Αξίζει να αναφερθεί ότι για τους λάτρεις του cocktailing θα ετοιμάζονται μοναδικά cocktails με βάση τη μπύρα.

Υποστήριξη: Μικροζυθοποιία Καβάλας