20 χρόνια Σύλλογος Υπαλλήλων ΠΕ Καβάλας

Σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του «Γεώργιος Παυλίδης» οι Υπάλληλοι έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και τίμησαν τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου τους

Mε μεγάλη επιτυχία και μέσα σε ένα ζεστό και συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την ΠΕ Καβάλας, η εκδήλωση από τη συμπλήρωση των είκοσι χρόνων ίδρυσης και λειτουργίας του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας (ΣΥΠΕΚΑ), καθώς επίσης και η κοπή της βασιλόπιτας των εργαζομένων της ΠΕ Καβάλας, στις 29 Ιανουαρίου 2019 στην αίθουσα του Αμφιθεάτρου «Γεώργιος Παυλίδης».
Η διοίκηση του συλλόγου με ανακοίνωση της εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλους όσοι συνέβαλαν στη διεξαγωγή της εκδήλωσης. Ευχαρίστησε δε θερμά:
– τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θόδωρο Μαρκόπουλο για τη στήριξη και τη βοήθειά του σε όλη την πορεία της συνεργασίας,
– τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως & Θάσου, κ.κ. Στέφανο για την παρουσία του και τις ευχές του για μια ευλογημένη χρονιά,
– το Μουσικό Σχολείο Καβάλας για τη συμμετοχή του στην εκδήλωσή.

To ΔΣ του ΣΥΠΕΚΑ, τίμησε τα ιδρυτικά μέλη του και η Πρόεδρος. Φιλιππία Κοχλιαρίδου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε που μας τιμάτε σήμερα με την παρουσία σας. Το όραμά σας, λοιπόν, γίνεται πραγματικότητα στη σημερινή  συνάντηση – εκδήλωση, στην οποία φθάσαμε μέσα από μακρά διαδρομή και όχι πάντα εύκολα. Ως ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου, μας αφήσατε μία παρακαταθήκη, μας ανοίξατε τον δρόμο, προκειμένου να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε μαζί και να “λέμε τα ίδια πράγματα μαζί”». Επίσης, η κ. Κοχλιαρίδου επεσήμανε το μεγάλο πρόβλημα με τον περιορισμένο αριθμό εργαζομένων και την μεγάλη ανάγκη των υπηρεσιών για πρόσληψη σε μόνιμο προσωπικό.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, κατά τον χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους εργαζόμενους της ΠΕ Καβάλας για την προσπάθεια που κάνουν και τόνισε ότι παρά τις δυσκολίες «είμαστε εδώ για να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα, ώστε να εξυπηρετούμε τους πολίτες. Θέλω να ευχαριστήσω το σύνολο των υπαλλήλων της ΠΕ Καβάλας και τον καθένα προσωπικά για τις υπηρεσίες που παρέχουν στους πολίτες και στην περιοχή μας. Ο αριθμός των υπαλλήλων της ΠΕ Καβάλας έχει μειωθεί και γι’ αυτό οι προσπάθειες που καταβάλουν οι υπάλληλοι έχουν ιδιαίτερη αξία. Θέλω, επίσης, να εξάρω την καλή συνεργασία που έχω με τον ΣΥΠΕΚΑ και να ευχηθώ αυτή να συνεχιστεί».