«Η Καβάλα Μπροστά»: Επίσημη πρώτη με θέμα τον Πολιτισμό ως εργαλείο ανάπτυξης

Πρώτη εκδήλωση-ημερίδα του Ομίλου στην Καβάλα, με καλεσμένους ανθρώπους από τον χώρο των Τεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό

Η πρώτη εκδήλωση-ημερίδα του Ομίλου κοινωνικού και πολιτικού προβληματισμού «Η Καβάλα Μπροστά» με θέμα «Ο Πολιτισμός ως εργαλείο ανάπτυξης» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019, στη Δημοτική Καπναποθήκη Καβάλας στην πλατεία Καπνεργάτη στις 19:30.

Ο Όμιλος θα έχει την ιδιαίτερη τιμή να υποδεχθεί ως ομιλητές τη δημοτική σύμβουλο Νυρεμβέργης, Αλίκη Alesik, τον σολίστ-καθηγητής του Ωδείου Αθηνών, Δημήτρη Δεσύλλα, την πρόεδρο του Ερευνητικού Κέντρου MOHA, Άννα Μισσιριάν-Τζούμα και τον πρώην Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού ΑΜ-Θ, ιστορικό ερευνητή, Κωνσταντίνο Παπακοσμά.

Στην εκδήλωση θα παρέμβουν ο εικαστικός, Θόδωρος Κοκκινίδης, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Ομάδας Διάλογος των Νέων, Σπύρος Κατσικαρώνης και ο επικεφαλής της Ομάδας Διάλογος των Νέων, Παναγιώτης Μουμτσάκης.

Την εκδήλωση θα προλογίσει η δημοσιογράφος, υπεύθυνη του δημοσιογραφικού τομέα του Ομίλου «Η Καβάλα Μπροστά»Χριστίνα Νεφραίμ., ενώ θα σχολιάσει ο δικηγόρος, πιανίστας και επικεφαλής του Ομίλου «Η Καβάλα Μπροστά», Γιάννης Εριφυλλίδης.