Λένα Σαμέρκα: Γλύκανε το κοινό, κρατώντας στο τέλος μια πικρή γεύση για την ίδια [βίντεο]

Η Καβαλιώτισσα ζαχαροπλάστισσα διεκδίκησε τον τίτλο του καλύτερου ερασιτέχνη ζαχαροπλάστη της Ελλάδας στον μεγάλο τελικό του Bake off Greece, χάνοντας στα σημεία από τη Βένια Φλέσσα

Το βράδυ της Κυριακής 24 Μαρτίου 2019, γράφτηκε το φινάλε της πιο «γλυκιάς» ιστορίας ανταγωνισμού, με τον μεγάλο τελικό του Bake off Greece. Δύο φιναλίστ, η «δικιά» μας Λένα Σαμέρκα και η Βένια Φλέσσα διεκδίκησαν το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ και, φυσικά, τον τίτλο του καλύτερου ερασιτέχνη ζαχαροπλάστη της Ελλάδας!

Σε αυτήν τη «μάχη», οι δύο παίκτριες είχαν στο πλευρό τους τις οικογένειές τους που μπήκαν στην «τέντα» για να τις στηρίξουν με τα λόγια και την παρουσία τους αλλά και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες με τους οποίους διένυσαν αυτή τη μακρά διαδρομή.
Κατά τη διάρκεια της «μαραθώνιας» δημιουργικής δοκιμασίας, η παρουσιάστρια και οι κριτές υποδέχθηκαν τις οικογένειες των φιναλίστ, αλλά και τους παλιούς διαγωνιζόμενους, συζήτησαν μαζί τους και θύμισαν στους τηλεθεατές την πορεία της Βένιας και της Λένας, τις σχέσεις που ανέπτυξαν με τους συμπαίκτες τους, αλλά και τις πιο ξεχωριστές στιγμές του Bake Off Greece.
Στην τελευταία δοκιμασία του διαγωνισμού, οι δύο γυναίκες κλήθηκαν να δημιουργήσουν το τραπέζι της ζωής τους: ένα μενού εμπνευσμένο από προσωπικές τους στιγμές, δικές τους αγαπημένες συνταγές, αλλά και συνταγές που διδάχθηκαν και εκτέλεσαν όλο αυτό το διάστημα στον διαγωνισμό.

Πάντως και η Καβαλιώτισσα ζαχαροπλάστισσα δεν έφυγε με άδεια χέρια, καθώς κέρδισε μια υποτροφία 2 ετών στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE-Σπουδές Ξενοδοχειακές, Τουρισμού, Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής.

*Πηγή: zappit.gr

Δείτε το βίντεο από την ανακοίνωση του αποτελέσματος