Συνταξιούχοι ΙΚΑ Καβάλας: Εκλέγουν εφορευτική επιτροπή για να κάνουν εκλογές…

Κάλεσμα σε όσους ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι για την εφορευτική επιτροπή που θα διεξάγει τις εκλογές για το νέο ΔΣ, απευθύνει η απερχόμενη διοίκηση

Προς εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου βαδίζει το σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ της Καβάλας «Η Ενσωμάτωση» και οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Απαραίτητη προϋπόθεση για να έρθει η ώρα της κάλπης είναι η ανάδειξη της εφορευτικής επιτροπής η οποία θα οργανώσει την εκλογική διαδικασία. Προκειμένου λοιπόν να αναδειχθεί  αυτή η επιτροπή η διοίκηση του σωματείου απευθύνει κάλεσμα σε όλους όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν να το δηλώσουν μέχρι τις 18 Απριλίου.

Οι εκλογές για την ανάδειξη της εφορευτικής επιτροπής θα διεξαχθούν στις 9 και 10 Μαΐου, και αυτές για την ανάδειξη νέου ΔΣ αλλά και για τους αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία θα γίνουν τον Ιούνιο.

Η ανακοίνωση – κάλεσμα του συμβουλίου αναφέρει τα εξής:

«Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου μας δέχεται υποψηφιότητες για την εφορευτική επιτροπή στις 17 Απριλίου ημέρα Τετάρτη και στις 18 Απριλίου ημέρα Πέμπτη από 9:00 π.μ -11:00 π.μ στα γραφεία του σωματείου μας στο εργατικό κέντρο. Οι εκλογές για την εφορευτική επιτροπή θα πραγματοποιηθούν στις 9 και 10 Μαΐου ημέρες Πέμπτη και Παρασκευή από 9:00 π.μ – 13:00 μ.μ στα γραφεία του σωματείου μας. Η εφορευτική επιτροπή που θα προκύψει θα οργανώσει τις εκλογές του σωματείου μας για νέο διοικητικό συμβούλιο για εξελεγκτική επιτροπή και αντιπροσώπους στην ομοσπονδία που θα γίνουν τον Ιούνιο του 2019.Στις εκλογές για την εφορευτική επιτροπή να έχετε μαζί σας το βιβλιάριο ασθενείας και την ταυτότητα».