Δωρεές Αλληλεγγύης από τον Ροταριανό Όμιλο Δυτικής Καβάλας

Στήριξη στο 2ο δημοτικό σχολείο Ελευθερούπολης και στο Νομαρχιακό σύλλογο ΑμεΑ της Καβάλας

Δωρεά 100 βιβλίων στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερούπολης του Δήμου Παγγαίου, είχε τη χαρά να πραγματοποιήσει ο Ροταριανός Όμιλος Δυτικής Καβάλας. Αντιπροσωπεία μελών του Ομίλου, επισκέφθηκε το σχολείο τις πρωινές ώρες της 8ης Μαΐου 2019 και χάρισε βιβλία με ύλη ανάλογη για παιδιά δημοτικού. Λίγες ημέρες πριν, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί, ανακαίνισαν μία από τις σχολικές αίθουσες του διατηρητέου σχολείου, – στολίδι από το 1906- και τα ράφια του θα φιλοξενήσουν τα βιβλία που τους χάρισε ο Όμιλος.

Η Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Δυτικής Καβάλας Άννα Παυλίδου, ευχαρίστησε τη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Πέννυ Θεοδωρούδη, τη Γυμνάστρια του Σχολείου, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές για τη συγκινητική υποδοχή που τους επεφύλαξαν και τους συνεχάρη για το υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό έργο που παράγουν.

Ο Ροταριανός Όμιλος Δυτικής Καβάλας, θα συνεχίσει να συλλέγει  βιβλία με σκοπό να εμπλουτίζει βιβλιοθήκες εντός και εκτός του Νομού Καβάλας.

Την επόμενη ημέρα, μέλη του Ομίλου προχώρησαν σε μία ακόμη κίνηση αλληλεγγύης, αυτή τη φορά προς το Σύλλογο της Νομαρχιακής ΑμεΑ Καβάλας. Μία αρκετά σημαντική ποσότητα σε πλαστικά καπάκια ήλθε να προστεθεί σε αυτά του Συλλόγου για αγορά αναπηρικού αμαξιδίου.

Η εν λόγω δράση είχε ημερομηνία έναρξης επί Διοικήσεως Βασίλη Μακρή και περατώθηκε λίγο πριν λήξει η θητεία της νυν Προέδρου.