Τι συμβαίνει τελικά με την εξαφάνιση της μικρής Μαριάννας στη Νέα Ηρακλίτσα Καβάλας;

Οργιάζουν οι φήμες για την τύχη της 14χρονης η οποία δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και 10 μέρες-Συνεχίζονται οι έρευνες από τις Αρχές και από εθελοντές-Σιγή ιχθύος στην τοπική κοινωνία

Πέρασαν 10 μέρες από την Τρίτη 20 Αυγούστου 2019, ημέρα εξαφάνισης της 14χρονης Μαριάννας Π. από την περιοχή της Νέας Ηρακλίτσας του δήμου Παγγαίου και 9 μέρες από τότε που ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός Amber Alert για την εξαφάνιση ανηλίκων από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ) και μέχρι τώρα η ανήλικη δεν έχει δώσει σημεία ζωής, παρά τις εντατικές έρευνες των Αρχών και των εθελοντών και την κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας.

Οι φήμες και τα σενάρια για την τύχη της μικρής Μαριάννας οργιάζουν, ενώ δεν υπάρχει ούτε μια μικρή ένδειξη ή στοιχείο για το πού μπορεί να πήγε η μικρή, για το αν υπάρχει ψήγμα εγκληματικής ενέργειας ή αν εξαφανίστηκε οικειοθελώς.

Η Αστυνομία και οι Αρχές οι οποίες ερευνούν την υπόθεση τηρούν σιγή ιχθύος, ενώ και στην τοπική κοινωνία της Νέας Ηρακλίτσας δεν ακούγεται ούτε ψίθυρος για την τύχη της μικρής, παρά μόνο σενάρια.

Σημειώνεται, δε, ότι ουκ ολίγοι έχουν τηλεφωνήσει στην Αστυνομικοί Διεύθυνση της Καβάλας δηλώνοντας ότι είδαν τη μικρή Μαριάννα σε διάφορες περιοχές της πόλης της Καβάλας -κυρίως στις ανατολικές περιοχές της πόλης- ωστόσο οι επιτόπιες έρευνες των αστυνομικών οι οποίοι έσπευδαν αμέσως στο σημείο το οποίο τους υποδείκνυαν οι πολίτες αποδείκνυαν ότι επρόκειτο απλώς για κοπέλες που τις έμοιαζαν.

Ωστόσο, οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και δε θα σταματήσουν μέχρι να βρεθεί η 14χρονη.

Η Μαριάννα Π. έχει ύψος 1,63 μ., είναι 66 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Τη μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν σορτσάκιλευκή αμάνικη μπλούζα με πολύχρωμες ρίγες και μπορντό αθλητικά παπούτσια μάρκας Kappa.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.