«Ο Υψηλάντης» θέλει να γίνει ο ήρωας του Παναγιώτη – Ραφαήλ

Ο Ποντιακός Σύλλογος του Ζυγού διοργανώνει μεγάλη Ποντιακή βραδιά για να σταθεί στο πλευρό του μικρού παιδιού από την Χαλκίδα, συμμετέχοντας στην εκστρατεία που εξελίσσεται σε όλη την Ελλάδα

Ο Ποντιακός Σύλλογος Ζυγού Καβάλας «Ο Υψηλάντης», σε συνεργασία με τον Φυσιολατρικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ζυγού, διοργανώνει Μεγάλη Ποντιακή Βραδιά για Φιλανθρωπικό σκοπό την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και ώρα 20:30 στην «Παρουσία» στην Χρυσούπολη Καβάλας. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την θεραπεία του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ Γλωσσιώτη.

Το πρόγραμμα θα πλαισιώσουν, αφιλοκερδώς, συνολικά 23 καλλιτέχνες της Ποντιακής μουσικής. Συγκεκριμένα: (Τραγούδι) Δημήτρης Αλεξανδρίδης, Γιώργος Δημαρίδης, Μπάμπης Ιωακειμίδης, Γιώργος Ορφανίδης, Πόλιος Παπαγιαννίδης, Γιώργος Παπαγιαννίδης, Γιάννης Παρηγορίδης, Ανέστης Ραμπίδης. (Λύρα – Τραγούδι): Μιχάλης Καλλιοντζίδης, Τάσος Πετρόπουλος. (Λύρα): Παναγιώτης Κογκαλίδης, Χρήστος Λεμονίδης, Γιώργος Μελισσόπουλος, Τάσος Παυλίδης, Χρήστος Ραμπίδης. (Αγγείο): Αλέξης Μαρμάνης. (Νταούλι): Θοδωρής Αλεξιάδης, Αβραάμ Γιορμπαλίδης, Τάσος Κεκρίδης, Αλέξης Σιδηρόπουλος. (Πλήκτρα): Σάκης Ιωαννίδης, Γιάννης Ιωαννίδης.

Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 8.30 και η είσοδος κοστίζει 18 ευρώ με πλήρες μενού και απεριόριστο κρασί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης – Ραφαήλ Γλωσσιώτης πάσχεi από την σπάνια αρρώστια «Νωτιαία Μυική Ατροφία», και πρέπει να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο Ιατρικό Κέντρο των ΗΠΑ. Χρειάζεται όμως να συγκεντρωθεί το τεράστιο ποσό των 3 εκατ. ευρώ. Γι’ αυτό το λόγο σύλλογοι και οργανώσεις ανά την Ελλάδα συμμετέχουν στην εκστρατεία με τίτλο «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη – Ραφαήλ».