Με… κουβάδες οι εκδηλώσεις στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας

Το φουαγιέ «μπάζει» νερά, με αποτέλεσμα οι διοργανωτές εκδηλώσεων να σφουγγαρίζουν και να αναγκάζονται να βρουν... τρικ για να παρακάμψουν το πρόβλημα

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου Καβάλας, αλλά και το κοινό το οποίο τίμησε με την παρουσία του τη μουσική εκδήλωση την οποία διοργάνωσε το απόγευμα του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου 2019 με τη Σοφία Νεοχωρίτου και τις χορωδίες «Ρωμανός ο Μελωδός» και Νέας Καρβάλης, όταν βρέθηκαν στο χώρο του φουαγιέ του αμφιθεάτρου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και διαπίστωσαν πως σε δύο τουλάχιστον σημεία η οροφή έσταζε νερό.

Τα μέλη του Συλλόγου τα οποία πήγαν νωρίτερα από την έναρξη της εκδήλωσης αναγκάστηκαν, αφού σφουγγάρισαν τα λιμνάζοντα νερά, να τοποθετήσουν στη συνέχεια… κουβάδες για να συγκεντρώνουν το νερό από τα σημεία όπου έσταζε το ταβάνι. Την ίδια άσχημη εικόνα αντίκρισαν λίγο αργότερα και οι καβαλιώτες οι οποίοι άρχισαν να καταφτάνουν.

Κοινή συνισταμένη όλων, δε, Συλλόγων και επισκεπτών, είναι ότι ο «ψυχρός» χώρος του αμφιθεάτρου χρήζει αναμόρφωσης και ει δυνατόν ριζικής, ωστόσο αν κάτι τέτοιο δεν είναι στα άμεσα σχέδια των αρμοδίων, τότε θα μπορούσε να υπάρξει ένας «γενναίος» καλλωπισμός ώστε ο χώρος του αμφιθεάτρου –ένας από τους ελάχιστους της πόλης, αν όχι ο μοναδικός, ικανός να φιλοξενήσει εκδηλώσεις και πλήθος κόσμου- να αποκτήσει μια αξιοπρεπή εικόνα, αλλά και να πιάνουν… τόπο τα χρήματα με τα οποία εκμισθώνουν τον χώρο οι εκάστοτε Σύλλογοι.