Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας: Κοπή βασιλόπιτας με το βλέμμα στραμμένο στην ανάπτυξη [φωτογραφίες]

Σε κλίμα ενότητας η πρώτη εκδήλωση με «οικοδεσπότη» τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Κώστα Αντωνιάδη-Ποιος ήταν ο τυχερός στον οποίο «έπεσε» το φλουρί

Η πρώτη εκδήλωση της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας για το 2020 πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Κώστα Αντωνιάδη το πρωί της Πρωτοχρονιάς, με την κοπή της βασιλόπιτας να συνοδεύεται από ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά, με ανάπτυξη για την Περιφερειακή Ενότητα.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος, δίνοντας παράλληλα τις ευχές του για υγεία και προκοπή, ενώ ο κ. Αντωνιάδης, παίρνοντας τον λόγο, ευχήθηκε η νέα χρονιά να χαρακτηριστεί από συνεργασίες και αναπτυξιακή προοπτική για την περιοχή.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, οι δήμαρχοι Καβάλας και Παγγαίου Θόδωρος Μουριάδης και Φίλιππος Αναστασιάδης αντίστοιχα, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Αρχών, εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων, καθώς και εργαζόμενοι στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.

Για την ιστορία, το φλουρί «έπεσε» στον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας.

Δείτε φωτογραφίες από την κοπή της βασιλόπιτας