Το 7ο ΔΣ Καβάλας ευχαριστεί τον Μακάριο Λαζαρίδη

Επιστολή των Συλλόγων Διδασκόντων και Γονέων για την ανταπόκριση του στο αίτημα για ανανέωση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού του σχολείου

Τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον Βουλευτή ΠΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριο Λαζαρίδη εκφράζουν ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας και του 7ου Νηπιαγωγείου για τη συνδρομή του στην ανανέωση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού του σχολείου.

Με επιστολή τους, οι δύο Σύλλογοι του σχολείου της Παναγίας υπογραμμίζουν τη θετική ανταπόκριση του κ. Λαζαρίδη στο σχετικό αίτημα τους, όπως είχε διατυπωθεί κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο σχολείο, όπου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν.

Συγκεκριμένα, με παρέμβαση του κ. Λαζαρίδη, το σχολείο έλαβε δύο πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών που, σύμφωνα με την επιστολή των Συλλόγων, «καλύπτουν την πάγια ανάγκη μας για την υποστήριξη της μάθησης με σύγχρονα μέσα και συμβάλλουν στην προσπάθειά μας για την αντικατάσταση του παλαιού εξοπλισμού του σχολείου μας γενικότερα».

Η βοήθεια αυτή έρχεται να προστεθεί στις προσπάθειες που καταβάλλει καθημερινά ο κ. Λαζαρίδης για την επίλυση μικρών προβλημάτων της καθημερινότητας, έτσι ώστε να κάνει τη ζωή των συμπολιτών του καλύτερη.