Και όμως! Για το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας, Κεντρική Μακεδονία και Θράκη… συνορεύουν!

Γκάφα ολκής ή ανερυθρίαστη επίδειξη ασχετοσύνης και προχειρότητας από τη νέα Διοίκηση του ΚΚΠ-ΠΑΜ-Θ;

Οσύλλογος «Οι Φίλοι του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης» και οι εκπαιδευόμενοι του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης διοργάνωσε πρόσφατα στην Ξάνθη εκδήλωση στην οποία το «παρών», μεταξύ άλλων επισήμων, έδωσε και η νέα πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Αναστασία Τζαμπαζλή.

Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 το ΚΚΠ-ΠΑΜ-Θ εξέδωσε δελτίο Τύπου σχετικά με την εκδήλωση. Το οποίο δελτίο Τύπου συνοδεύονταν και από ένα «κολάζ» φωτογραφιών από την όμορφη βραδιά, στη «μετώπη» του οποίου υπάρχει το σήμα του Κέντρου και από κάτω το λεκτικό το οποίο «λέει»: Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας… Κεντρικής Μακεδονίας και Θράκης!

Νά το επίμαχο «κολάζ»:

Και αν στην αρχή κάποιος καλοπροαίρετα θα μπορούσε να πει ότι πρόκειται για ένα «τυπογραφικό» λάθος, η ίδια «μετώπη» υπάρχει και στην κεφαλίδα του επίσημου (!!!) επιστολόχαρτου όπου έχει καταγραφεί το δελτίο Τύπου:

Υπενθυμίζεται ότι τον Νοέμβριο του 2019 οπότε και είχε γίνει γνωστό ότι τον Καβαλιώτη Σωτήρη Σωτηριάδη θα διαδεχθεί στο «τιμόνι» του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜ-Θ μια μόνιμη κάτοικος Θεσσαλονίκης (η κ. Τζαμπαζλή, υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Α΄ Θεσσαλονίκης, διατηρεί πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Σταυρούπολη όπου και διαμένει μόνιμα) είχαν σημειωθεί αρκετές, αν και οι περισσότερες «βουβές», αντιδράσεις…




Πάντως, ένα είναι σίγουρο. Ότι η Σταυρούπολη και η Θεσσαλονίκη όντως ανήκουν διοικητικά και γεωγραφικά στην Κεντρική Μακεδονία. Απλά, η συγκεκριμένη Περιφέρεια δεν… συνορεύει με τη Θράκη!