Έλαμψαν οι νέοι Master Chefs της Καβάλας [φωτογραφίες]

Ένα ασημένιο μετάλλιο, τρία αργυρά και ένας τιμητικός έπαινος για τους καταρτιζόμενους του ΔΙΕ Καβάλας στον διαγωνισμό «1st Mediterranean Chefs Competition»

Σημαντικές ήταν οι επιτυχίες που είχαν οι καταρτιζόμενοι του Δημόσιου ΙΕΚ της Καβάλας στον διαγωνισμό «1st Mediterranean Chefs Competition» κατακτώντας μετάλλια και διακρίσεις.

Ο 1ος Μεσογειακός Διαγωνισμός διοργανώθηκε από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Worldchefs και της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος. Ένας διαγωνισμός ο οποίος ενώνει τις χώρες τις Μεσογείου, αναδεικνύοντας τις γαστρονομικές ιδιαιτερότητες κάθε χώρας μέσα από τους καλύτερους εκπροσώπους της και έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 21-23 Φεβρουαρίου.

Οι καταρτιζόμενοι της εκπαιδεύτριας Δέσποινας Δρένου που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και διακρίθηκαν ήταν οι εξής:

Στην κατηγορία «Κοτόπουλο»:

  • Σούλκου Εγκλαντίνα (Ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας): Αργυρό μετάλλιο

Στην κατηγορία «Παραδοσιακό γλυκό με μοντέρνα προσέγγιση»:

  • Καραγιαννοπούλου Κωνσταντίνα (Ειδικότητα Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής): Ασημένιο μετάλλιο
  • Ντουμανίδου Αντωνία (Ειδικότητα Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής) με βοηθό την Σούλκου Εγκλαντίνα συμψηφιστήκαν με την Ευδοκία Βούλτσιου (Ειδικότητα Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής) με βοηθό την Αλεξάνδρα Αποστολίδου (Ειδικότητα Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής): Χάλκινο μετάλλιο
  • Μπάρτζος Ξενοφών (Ειδικότητα Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαραπλαστικής): Έπαινος τιμητικής διάκρισης.