ΣΑΕΚ Καβάλας/Τμήμα Υποκριτικής Τέχνης: Ένα βιωματικό μάθημα μέσα από την παράσταση «Μέθοδος Gronholm»

Εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτές βρέθηκαν στη γενική πρόβα της παραγωγής του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας και συζήτησαν με τους συντελεστές θέματα που άπονται της υποκριτικής Τέχνης

Στη γενική πρόβα της θεατρικής παραγωγής του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας «Μέθοδος Gronholm» του Jordi Galcerán [δείτε φωτογραφίες και διαβάστε εδώ για την παράσταση] βρέθηκαν εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτές (κ. Ακριτίδη και κ. Πρεπόνη) του τμήματος της Υποκριτικής Τέχνης (β’ εξάμηνο) του ΣΑΕΚ Καβάλας (πρώην ΔΙΕΚ-Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης), στο πλαίσιο του μαθήματος υποκριτικής.

Μετά το τέλος της πρόβας ακολούθησε συζήτηση με τους συντελεστές της παράστασης για το έργο, τον τρόπο ερμηνείας και γενικότερα θέματα που άπονται της υποκριτικής Τέχνης.

Οι εκπαιδευτές και οι εκπαιδευόμενοι του τμήματος ευχαριστούν θερμά το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας και τους συντελεστές της παράστασης για την ευκαιρία που τους δόθηκε να να δουν εκ των έσω τη «γέννηση» της παράστασης και να συζητήσουν εν είδει βιωματικού μαθήματος με τους ηθοποιούς και τον σκηνοθέτη.