Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Θανάσης Συρόπουλος. Καθοριστικές οι επόμενες ώρες

Η επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου διήρκησε περίπου 12 ώρες - Ποια είναι τα επόμενα βήματα

Το πρωί της Τρίτης 10 Μαρτίου 2020, όπως ήταν προγραμματισμένο, ο Θανάσης Συρόπουλος «μπήκε» σε χειρουργείο νοσοκομείου της Γερμανίας για να υποβληθεί σε μία εκ των πραγμάτων δύσκολη και απαιτητική από όλες τις απόψεις επέμβαση με σκοπό την αφαίρεση του όγκου από το πρόσωπό του.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Καβαλιώτης είχε «απευθυνθεί» στην κοινωνία, δημοσιοποιώντας το πρόβλημά του και ζητώντας βοήθεια έτσι ώστε να μαζευτεί το ποσό των 40.000 ευρώ που απαιτούνταν για την εγχείρηση που θα μπορούσε να δώσει λύση και να του προσφέρει την ευκαιρία για μια κανονική ζωή.

Η ανταπόκριση όλων ήταν συγκινητική, με τους συμπολίτες του Θανάση να προσφέρουν χρήματα στον ειδικό λογαριασμό που δημιούργησε ειδικά για τον σκοπό ο Σύλλογος ΠΝΟΗ, ενώ λίγες μέρες μετά ανακοινώθηκε -κατόπιν παρέμβασης του ίδιου του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια- ότι ο ΕΟΠΥΥ επρόκειτο να καλύψει το κόστος της εγχείρησης.




Το χειρουργείο του Θανάση Συρόπουλου διήρκησε περίπου 12 ώρες. Οι γιατροί φαίνεται πως είναι ευχαριστημένοι από την έκβασή της, ωστόσο οι επόμενες ώρες και ημέρες θα είναι καθοριστικές και θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα.

Μόλις σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας του και αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο επιπλοκών, ο Θανάσης θα υποβληθεί σε πλαστική χειρουργική για την αποκατάσταση του προσώπου του.