Θανάσης Συρόπουλος: Είναι δυνατός και μπορεί να ελπίζει

Η πρώτη φωτογραφία του 46χρονου Καβαλιώτη μετά τη 12ωρη επέμβαση που υποβλήθηκε για την αφαίρεση του διπλού όγκου από το πρόσωπο του

«Είναι ζωντανός, είναι δυνατός και μπορεί να ελπίζει χάρη σε όλους εσάς που βοηθήσατε». Μ’ αυτά τα λόγια πρόσωπο του στενού κύκλου του Θανάση Συρόπουλου δημοσίευσε στο fb την πρώτη φωτογραφία του 46χρονου Καβαλιώτη μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο της Γερμανίας για την αφαίρεση του διπλού όγκου στο πρόσωπο του.

Η επέμβαση ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης 10 Μαρτίου, είχε διάρκεια 12 ωρών και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, όπως άλλωστε φαίνεται και από την φωτογραφία.

Πλέον το επόμενο βήμα για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του Θανάση είναι η πλαστική εγχείρηση μετά από την οποία θα μπορέσει να επανέλθει η ζωή του σε φυσιολογικούς ρυθμούς.




Υπενθυμίζεται ότι η περιπέτεια της υγείας του και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με την κάλυψη των εξόδων της χειρουργικής επέμβασης που ήταν απαραίτητο να υποβληθεί, από τον ασφαλιστικό του φορέα, είχαν γίνει γνωστά μετά τη δημοσιοποίηση τους από τα ΜΜΕ. Δημιουργήθηκε ένα πολύ μεγάλο κύμα συμπαράστασης από την τοπική και όχι μόνο κοινωνία, ξεκίνησε έρανος για να βρεθούν οι 40 χιλ. ευρώ που απαιτούνταν, όμως στην πορεία υπήρξε παρέμβαση του Υπουργείου Υγείας μετά από την οποία ο ΕΟΠΥΥ ανέλαβε να καλύψει το κόστος της εγχείρησης.