Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας: Πώς θα λειτουργούν οι υπηρεσίες ελέω των μέτρων για τον κορονοϊό

Σε ποια τηλέφωνα μπορούν να επικοινωνούν οι πολίτες για να εξυπηρετηθούν-Παρατείνεται πέραν της 20ης Μαρτίου 2020 η απόφαση για την αναστολή όλων των δράσεων και εκδηλώσεων της ΠΕ Καβάλας

Από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 και για λόγους δημόσιας υγείας και ενόψει της αποτροπής της εξάπλωσης του κορονοϊού η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και Θάσου θα εξυπηρετεί τους πολίτες από τις υπηρεσίες της τηλεφωνικά, ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις και για κατεπείγοντα θέματα θα εξυπηρετούνται δια ζώσης μετά από προγραμματισμένη συνάντηση (ραντεβού).




Για την εξεύρεση των τηλεφώνων και των e-mail οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν εδώ ή να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΠΑΜ-Θ, καθώς και με το Τμήμα Πληροφορικής της ΠΕ Καβάλας στα 2513 503332/503333.

Επίσης για κατεπείγοντα θέματα, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν και με το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Κώστα Αντωνιάδη στο 2510 291260 και στο 6944 519929.

Απολυμάνσεις

Η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας θα προβεί άμεσα σε απολυμάνσεις του κτιρίου, ξεκινώντας πρώτα από τη Διεύθυνση Μεταφορών και στη συνέχεια στις υπόλοιπες υπηρεσίες. Οι πολίτες θα ενημερώνονται για την ημέρα που θα πραγματοποιείται η απολύμανση, οπότε και η υπηρεσία θα παραμένει κλειστή. Τη συγκεκριμένη ημέρα οι ενδιαφερόμενοι θα εξυπηρετούνται μέσω e-mail.

Αναστολή εξετάσεων των Διευθύνσεων Ανάπτυξης και Αγροτικής Ανάπτυξης

Αναστέλλεται η διενέργεια των εξετάσεων για τις άδειες οδήγησης και χειρισμού γεωργικών μηχανημάτων, καθώς και ο προγραμματισμός και η διενέργεια εξετάσεων για τη χορήγηση τεχνικών επαγγελματικών αδειών (υδραυλικών, ηλεκτρολόγων κλπ).

Λειτουργία Σφαγείων

Σε σχέση με τη λειτουργία των σφαγείων και το εμπόριο των ζώων ισχύει το από 13-3-2020 Δελτίο Τύπου της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της ΠΑΜ-Θ αναφορικά με τη χρησιμοποίηση ατομικών μέτρων προστασίας από τους ιδιοκτήτες και τους εργαζόμενους και την έκδοση εγγράφων μέσω e-mail.

Παράταση αναστολής εκδηλώσεων

Παρατείνεται μέχρι νεωτέρας η απόφαση με την οποία είχαν ανασταλεί μέχρι τις 20 Μαρτίου 2020 όλες οι εκδηλώσεις και δράσεις της Περιφέρειας.

Παράταση αναβολής εξετάσεων των Διευθύνσεων Μεταφορών

Παρατείνεται μέχρι νεωτέρας η απόφαση με την οποία είχαν ανασταλεί μέχρι τις 27 Μαρτίου 2020 όλες οι εξετάσεις, πρακτικές και θεωρητικές, σχετικές με τις άδειες οδήγησης.