Το «ευχαριστώ» του Νίκου Χαρδαλιά στον Χρήστο Μέτιο

Για «μια λεπτή κόκκινη κλωστή» έκανε λόγο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας σχολιάζοντας την κατάσταση με τον κορονοϊό-«Έσπασαν» τα τηλέφωνα για... χαλασμένα υδραυλικά με σκοπό να βρουν αφορμή κάποιοι να μεταβούν στα εξοχικά τους

«Περπατάμε πάνω σε μια λεπτή κόκκινη κλωστή» τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την καθιερωμένη καθημερινή ενημέρωση για την εξέλιξη του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Νωρίτερα ο υφυπουργός βρέθηκε στην έδρα του Δήμου Μύκης στην Ξάνθη, όπου βρίσκονται σε καραντίνα περίπου 3.000 άνθρωποι, με τον κ. Χαρδαλιά να δηλώνει ότι ο κρατικός μηχανισμός αντιμετωπίζει την κατάσταση με ψυχραιμία, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, χωρίς να παραβλέπει ότι οι επόμενες 2-3 εβδομάδες είναι κρίσιμες για την εξέλιξη της νόσου στη χώρα, ενώ ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, Χρήστο Μέτιο για την άριστη συνεργασία.

Από την πλευρά του, ο κ. Μέτιος ανέφερε ότι ο μέχρι στιγμής συντονισμός των υπηρεσιών και των εμπλεκόμενων φορέων έχει αποδώσει, είναι ικανοποιητικός και φέρνει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στη διαχείριση της κατάστασης.

«Έσπασαν» τα τηλέφωνα για… χαλασμένα υδραυλικά στα εξοχικά

Ο υφυπουργός αναφέρθηκε και στην… εφευρετικότητα κάποιων προκειμένου να μεταβούν στα εξοχικά τους, λέγοντας ότι «έσπασαν» τα τηλέφωνα για… χαλασμένα υδραυλικά σε σπίτια στην επαρχία.

Πάντως δεν αναφέρθηκε σε περαιτέρω μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας ενόψει και του Πάσχα, με τις κινήσεις της κυβέρνησης να καθορίζονται μέρα με τη μέρα, ανάλογα με την εξέλιξη της νόσου και τις εκτιμήσεις των επιστημόνων.