Μεσιά Καβάλας: Ο αδέσποτος σκύλος που χτυπήθηκε με τσεκούρι έχει τελικά πολλούς «συμμάχους»

Ευχαριστίες του «Αισώπου» στον κόσμο ο οποίος μίλησε ξεπερνώντας τον φόβο του και στο Α.Τ. Ελευθερούπολης για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την υπόθεση η οποία προχωράει με γοργούς ρυθμούς και είναι στα χέρια του εισαγγελέα

Το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Απριλίου 2020 στη Μεσιά Καβάλας, κάτοικος της περιοχής «κατάφερε» πολλαπλά και σοβαρά τραύματα σε αδέσποτο σκύλο με τσεκούρι, ενώ λίγο πριν, ο εν λόγω σκύλος είχε δαγκώσει -«ελαφρά» και «χωρίς να δημιουργήσει σοβαρό τραυματισμό», όπως αναφέρεται- στο πόδι τον γιο του (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ).

Το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος» με ανακοίνωσή του πληροφορεί ότι η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Μάλιστα, προς έκπληξη και των ίδιων των μελών του, υπήρξαν αρκετοί κάτοικοι του χωριού οι οποίοι κατέθεσαν ως μάρτυρες στο γεγονός, ξεπερνώντας τον φόβο, ενώ το Σωματείο ευχαριστεί ιδιαίτερα τον διοικητή και τον αξιωματικό υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν την υπόθεση «και θα θέλαμε πραγματικά να γίνουν παράδειγμα για πολλά άλλα Α.Τ. ανά την Ελλάδα», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του «Αισώπου»

Για την ιστορία, όλοι θα θυμάστε την επίθεση με τσεκούρι που δέχθηκε αδέσποτος σκύλος. Ένας αγαπητός και αγαθιάρης γίγαντας ο οποίος ενώ καθόταν αμέριμνος δέχθηκε την επίθεση ενός παιδιού με αποτέλεσμα το ζώο να αντιδράσει και να το δαγκώσει ελαφρά. Η συνέχεια επίσης γνωστή, με την αντίδραση του πατέρα ο οποίος με τη σειρά του χτύπησε το άμοιρο ζώο, στο κεφάλι με τσεκούρι.

Σήμερα λοιπόν κλήθηκε και κατέθεσε στο Α.Τ. Ελευθερούπολης η πρόεδρος του Σωματείου μας για τα όσα γνωρίζαμε για την υπόθεση αυτή! Πληροφορηθήκαμε με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση πως προηγήθηκαν και καταθέσεις και άλλων μαρτύρων για την υπόθεση και όχι μόνον ενός όπως αρχικά πιστεύαμε!

Ο αδέσποτος αγαθός γίγαντας, έχει τελικά πολλούς ανθρώπους δίπλα του που τον αγαπάνε και τον στηρίζουν. Όλες οι πληροφορίες μας λένε πως όλο το χωριό αγαπάει και φροντίζει αυτό το πλάσμα!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ για την άριστη συνεργασία, τον Διοικητή και τον Αξιωματικό Ασφαλείας του Α.Τ. Ελευθερούπολης, να τους εκφράσουμε την εκτίμησή μας και πως θα θέλαμε πραγματικά να γίνουν παράδειγμα για πολλά άλλα Α.Τ. ανά την Ελλάδα! Μπράβο σας πραγματικά!

Η υπόθεση λοιπόν προχωράει με γοργούς ρυθμούς και είναι στα χέρια του εισαγγελέα η έκβασή της.

Ευχαριστούμε επίσης όλον αυτόν τον κόσμο που στάθηκε δίπλα σ’αυτό το πλάσμα και χωρίς κανένα απολύτως φόβο, δε δίστασε να καταθέσει και να περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια το συμβάν!

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όλες τις διαδικτυακές εφημερίδες να γράφουν τα γεγονότα όπως ακριβώς τα διατυπώνουμε στις ανακοινώσεις μας και να μην τα παραποιούν, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων και παρερμηνειών! Ευχαριστούμε!